Ο λύκος Ζαχαρίας έχει γενέθλια – Μην χάσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις και τις επετειακές εκδόσεις προς τιμήν του

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος και το βιβλιοπωλείο Children’s Books and more σάς προσκαλούν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 12:00 για να γιορτάσουμε παρέα τα δέκατα γενέθλια του λύκου Ζαχαρία!

Οι μικροί αναγνώστες θα απολαύσουν μια διαδραστική θεατρική παράσταση από την Ομάδα Θεάτρου Ανεμόμυλοι με τους ηθοποιούς Χρήστο Χριστόπουλο και Αγγελική Παναγιωτοπούλου . Τα παιδιά θα μπουν μέσα στη θεατρική δράση, θα βοηθήσουν τον λύκο Ζαχαρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα αναγνωρίσουν την αξία της επιμονής στην επίτευξη στόχων.

Λίγα λόγια για την θεατρική παράσταση:

Μέσα στο δάσος ο ήλιος λάμπει,τα πουλάκια τραγουδούν,όλα είναι τόσο όμορφα.Η φύση ευαισθητοποιεί τον λύκο Ζαχαρία. Μήπως είναι ποιητής ή μήπως ζωγράφος ,γλύπτης ή ηθοποιός; Όλα είναι μια πρόκληση για αυτόν. Το σίγουρο είναι ότι ένα αστέρι γεννιέται! Θα δοθούν δώρα και εκπλήξεις σε όλα τα παιδάκια. Είσοδος Ελεύθερη .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του παιδικού βιβλιοπωλείου Children’s Books and more: Κισσάβου 14, Βριλήσσια |  211 411 0578

Ανακαλύψτε τις επετειακές εκδόσεις του λύκου Ζαχαρία

Είναι ο πιο γλυκός, ο πιο τρυφερός, ο πιο ανατρεπτικός λύκος που έχουν αγαπήσει μικροί (αλλά και οι μεγάλοι) αναγνώστες, και ακούει στο όνομα «Ζαχαρίας». Ο λύκος Ζαχαρίας φέτος έχει γενέθλια, αφού συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τα βιβλία του στην Ελλάδα!

Για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του λύκου Ζαχαρία, έξι αγαπημένες και δύο ολοκαίνουργιες ιστορίες του θα κυκλοφορήσουν σε επετειακή έκδοση, με ανανεωμένα εξώφυλλα και επιπλέον σελίδες, στις οποίες ο λύκος Ζαχαρίας, οι φίλες και οι φίλοι του μάς συστήνονται καλύτερα, το ίδιο και οι δημιουργοί του, η συγγραφέας Orianne Lallemand και η εικονογράφος Éléonore Thuillier .

Πρώτες κυκλοφορούν από τις 10 Ιουλίου οι επετειακές εκδόσεις: Ο λύκος Ζαχαρίας γιορτάζει τα γενέθλιά του, Ο λύκος Ζαχαρίας ονειρεύεται τον ωκεανό, Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να κάνει τον γύρο του κόσμου και η νέα ιστορία Ο λύκος Ζαχαρίας πιστεύει στα όνειρά του.

Το φθινόπωρο ακολουθούν οι επετειακές εκδόσεις: Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να πάει στο διάστημα, O λύκος Ζαχαρίας θέλει ν’ αλλάξει χρώμα, Τα Χριστούγεννα του λύκου Ζαχαρία και η νέα ιστορία Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να γίνει Αρχηγός του Δάσους.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι επετειακές εκδόσεις του λύκου Ζαχαρία κυκλοφορούν σε συγκεκριμένο αριθμό αντιτύπων. Οι επόμενες κυκλοφορίες των παραπάνω ιστοριών θα γίνουν στην αρχική έκδοσή τους. Γεμίστε τα ράφια με χρώματα και τις αναγνώσεις με γέλια!

Διαβάστε επίσης:

Ο ΕΟΦ απαγόρευσε την κυκλοφορία γνωστού συμπληρώματος διατροφής – Ανιχνεύθηκε υδράργυρος

«Αδέσποτα»: Η παράσταση που ευαισθητοποιεί τα μικρά παιδιά στο θέμα των αδέσποτων ζώων έρχεται στο Θέατρο Σταθμός (από 1/10)

Θεσ/νικη: Η αγωνιώδης μεταφορά 9 μηνών μωρού που έπεσε από την κούνια