Ο μικρός Παναγιώτης ταλαιπωρείται χωρίς παχύ έντερο και χρειάζεται τη βοήθειά μας

Έκκληση για βοήθεια απευθύνουν οι γονείς του μικρού Παναγιώτη από την Κοζάνη καθώς το σοβαρό ιατρικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο μικρούλης απαιτεί θεραπείες και κόστη που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν.

Ο μικρός Παναγιώτης παλεύει καθημερινά να ζήσει όπως τα άλλα παιδιά

Όπως μας γράφουν οι γονείς ” Δε νομίζω ότι είναι ευχάριστο για έναν πατέρα να ζητάει δημόσια οικονομική βοήθεια για να σώσει το παιδί του…Πιστέψτε με είναι τόσο δύσκολο για την ψυχή του και για το μέσα του να το κάνει…

Δε φανταζόμουν ποτέ ότι αντί να περνάω όμορφες και μοναδικές στιγμές μαζί με το παιδί μου , θα πρέπει να βλέπω το βλαστάρι μου να δίνει έναν τέτοιο καθημερινό αγώνα γεμάτο πόνο και δάκρυα ..

Τι όμορφο ..!!!Το παλικάρι μας αγαπημένοι φίλοι μου ο μόνος που μπορεί να το κάνει καλά είναι ο Θεός αν το αποφασίσει και το θελήσει. Ειδάλλως ο δρόμος αυτός είναι μακρύς και δύσκολος και μονοί μας δεν μπορούμε να τον διαβούμε .

Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας..!!!

Ένα παιδί χωρίς παχύ έντερο, χωρίς ειλεοτυφλικη βαλβίδα και χωρίς μέρος του τελικού ειλεού του και με συχνή βακτηριδιακή υπέρ ανάπτυξη, είναι καταδικασμένο να δώσει μια μεγάλη μάχη για να μπορέσει Ίσως κάποια στιγμή να σταθεροποιηθεί κάπως στη ζωή του..

Και ο Παναγιώτης μας δυστυχώς έως τώρα μόνο επιπλοκές έχει και σοβαρά θέματα, τα οποία χρήζουν συχνές νοσηλείες .

Ξέρω ότι μπορεί σε κάποιους η ιστορία μας να φαίνεται κουραστική και δίκαια να σκέφτονται ότι είναι κάτι που έχει κουράσει τόσα χρόνια … άλλα αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να σας την πω..

Ο Παναγιώτης μας έχει σοβαρά θέματα υγείας τα οποία μόνοι μας δε μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε και δε μπορούμε χωρίς τη βοήθεια σας και τη στήριξη σας να του δώσουμε την ελπίδα ότι κάποια μέρα και συ Ήρωα μου θα μπορέσεις να ( γίνεις ) καλά και να γνωρίσεις όλα αυτά που κάνουν τα άλλα παιδιά..

Ζήτω μέσα από την καρδιά μου να αγκαλιάσετε όλοι σας τον Παναγιώτη μας και να του δώσετε την ελπίδα να προσπαθήσει μαζί με τους γιατρούς του να ελπίζει ότι όλα θα περάσουν. .

Κάντε όλοι αυτό το χαμόγελο να νικήσει τον πόνο…!!

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR3901716140006614140428400

Ταυρη Ελενη
Αιτιολογία:Δωρεά

Το post της έκκλησης

Διαβάστε επίσης:

«Δαίδαλος και Ίκαρος»: Η πρώτη χάρτινη τρισδιάστατη παράσταση στην Ελλάδα προσγειώνεται στο Θέατρο Αλκμήνη από 2 /10

Σπίτι της μαμάς είναι εκεί που μπαίνεις και ακούς «Καλώς το παιδί μου!»

Καλοκαιρινές διακοπές σημαίνει θάλασσα, ήλιος, διασκέδαση και χαλάρωση για τα παιδιά

«Η Νικολέτα μου ήταν ένας άγγελος και αυτό το κάθαρμα θα το πληρώσει»: Η μαμά της ξεσπά και ζητά δικαιοσύνη