Αρχική Εκδηλώσεις Ο Νεκτάριος Ντουντουλάκης προσκαλεί τα παιδιά σε μια γιορτή γεμάτη παραμύθια και μουσική (20/11)

Ο Νεκτάριος Ντουντουλάκης προσκαλεί τα παιδιά σε μια γιορτή γεμάτη παραμύθια και μουσική (20/11)

Ο Νεκτάριος Ντουντουλάκης, Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός και συγγραφέας, προσκαλεί στο ιατρείο του Σαρανταπόρου 1, Αθήνα, 2ος όροφος, τους μικρούς και μεγάλους φίλους των παιδικών παραμυθιών σε μία βραδιά γεμάτη παιδικά παραμύθια και μουσική την Τρίτη 20 Νοεμβρίου στις 19:00. Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στόχος της είναι η υποστήριξη Κοινωνικών Εθελοντικών Οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παιδικής φροντίδας και υποστήριξης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διαβαστούν παραμύθια από τη συλλογή παραμυθιών του συγγραφέα με τίτλο «Τα παραμύθια της Αγάπης».

Ας γνωρίσουμε «Τα παραμύθια της Αγάπης»

«Τα παραμύθια της Αγάπης» εκδόθηκαν από το συγγραφέα και την Κεντρική Κλινική αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό και παραχωρούνται στις Οργανώσεις Home-Start, M.K.O ΓΟΝ.ΙΣ και Το κέντρο αναζήτησης Ρίζες για την υποστήριξη των σκοπών τους.

Επικοινωνήστε με το 210-2235410 για να ενημερώσετε για την παρουσία σας

Ιατρείο Νεκτάριου Ντουντουλάκη

Σαρανταπόρου 1, Αθήνα

210-2235410


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.