Ο Παντελής Τουτουντζής εύχεται στην 4χρονη κόρη του για τα γενέθλιά της

Με μια τρυφερή και αγαπησιάρικη φωτογραφία ο γνωστός make up artist Παντελής Τουτουντζής ευχήθηκε στην κόρη του για τα 4α γενέθλιά της.

Ειδικότερα, δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την κόρη του, ενώ της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.

«Πριν 4 χρόνια σαν σήμερα ήρθες στη ζωή μας και τη γέμισες με νεραιδόσκονη»

«Happy birthday to my princess. Πριν 4 χρόνια σαν σήμερα ήρθες στη ζωή μας και την γέμισες με νεραιδόσκονη!!!!! Σε αγαπάμε πριγκίπισσα μου με όλη μας την ψυχή», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.</p

«Ο σύντροφός μου είναι καταπληκτικός μπαμπάς»

Από την πρώτη στιγμή έχει μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του αλλά και για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον επί 17 χρόνια σύντροφό του. Όπως έχει αποκαλύψει κατά το παρελθόν, το ζευγάρι έχει αποκτήσει με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, δυο υπέροχα παιδιά, και είναι αφοσιωμένοι γονείς.

Όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του ερωτηθείς για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει  «Το δουλέψαμε πάρα πολύ.Ήταν ανάγκη μας από τον τρίτο, τέταρτο χρόνο να κάνουμε παιδί. Θέλαμε να το κάνουμε με πολλή ουσία όλο αυτό, γιατί παιδί κάνεις μόνο όταν έχεις ανάγκη να δώσεις αγάπη. 

Ούτε να αποδείξεις τίποτα, ούτε να κάνεις τίποτα άλλο. Και δεν το υποψιάζεται πόση αγάπη, με το που γεννιέται το παιδί λες, «υπάρχει τόσος χώρος στην καρδιά μου ακόμα, που δε θα τον έκανα τίποτα;», είναι μαγικό».

«Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ουσιαστικά κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, αυτό που λίγο έχει αλλάξει και μπορεί να είναι και άβολο μερικές φορές, είναι ότι μερικοί άνθρωποι μας πλησιάζουν πιο πολύ για το θεωρούν λίγο μοντέρνο. Που αυτό είναι το ίδιο άκυρο, με το να σου γυρνούν την πλάτη».

ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

«Από την ηλικία «μηδέν», έχω μια καταπληκτική ψυχίατρο που ασχολείται με το θέμα, μεγάλωσαν χωρίς κανένα ψέμα, καμία υποκρισία. Με τις γιαγιάδες, τους παππούδες. «Υπάρχουν οικογένειες», είπαμε, «που υπάρχουν 2 μαμάδες, 2 μπαμπάδες, οικογένειες που μπορεί να είναι μονογονεϊκές. Σημασία έχει η αγάπη, η λατρεία που σας έχουμε», περιγράφει.

«Φαντάσου, ήταν το πάρτι του και έμπαινε μέσα και έλεγε «ελάτε να δείτε τους μπαμπάδες μου». Στα παιδιά που είχαμε καλέσει από το σχολείο. «Μπαμπάς Νάσος, Μπαμπάς Παντελής. Τους αγαπάω.» Είναι αγάπη.»

Διαβάστε επίσης:

Ακράτεια ούρων: Το σύμπτωμα που ταλαιπωρεί έφηβους αθλητές έχει τη δική του εξήγηση

Σχολεία Θεσσαλίας: Αβέβαιη η επιστροφή των μαθητών – Επιστρατεύονται τηλεκπαίδευση και οικίσκοι για να μην χαθεί η χρονιά

Παιδιά και έφηβοι με διαβήτη: Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς αναφορικά με τη δίαιτά τους