Ο πιο εύκολος μουσακάς που έχετε φτιάξει ποτέ!

Το φαγητό είναι ιεροτελεστία. Θέλει αφοσίωση για να προετοιμαστεί σωστά και χαρούμενους ανθρώπους για να γίνει η γεύση του απόλυτα αντιληπτή! Σήμερα, όμως, οι ρυθμοί μας έχουν κάνει να μην το απολαμβάνουμε όπως θα θέλαμε.

Ευτυχώς, υπάρχουν τα μικρά συστατικά που το κάνουν ακόμα πιο νόστιμο! Ο λόγος για τα αρωματικά και τα μπαχαρικά. Γιατί να τα προσθέσω στο φαγητό μου; Επειδή, πέρα από υπέροχη γεύση θα σε βοηθήσουν και στη διαδικασία της χώνεψης! Συγκεκριμένα, η κανέλα που χρησιμοποιούμε σήμερα στο μουσακά μας, περιέχει αιθέρια έλαια που βοηθούν στο πρήξιμο και τη μείωση της αίσθησης φουσκώματος που μπορεί να νιώθουμε μετά από ένα γρήγορο ή βαρύ γεύμα.

Υλικά:

2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες
2 κουταλάκια κανέλα
3 κουταλιές φρεσκοκομμένη μέντα
2 κουταλιές πουρέ ντομάτας
400γρ. ντομάτες, κομμένες
200γρ. μελιτζάνες, κομμένες και τηγανισμένες
500γρ. κιμάς
200γρ. φέτα

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr