Αρχική Βιβλία Ο πόλεμος που έσωσε τη ζωή μου

Ο πόλεμος που έσωσε τη ζωή μου

Η εννιάχρονη Έιντα δεν έχει βγει ποτέ από το διαμέρισμα όπου ζει, εξαιτίας μιας εκ γενετής αναπηρίας στο πόδι, που έχει κάνει την απάνθρωπη μητέρα της να ντρέπεται για εκείνη. Μέσα σε ένα καλοκαίρι όμως μαθαίνει μόνη της να περπατάει και όταν η απειλή να βομβαρδιστεί το Λονδίνο από τους Γερμανούς γίνεται ορατή, αποφασίζει να καταφύγει μαζί με τον αδερφό της στη βρετανική επαρχία.

Εκεί, στο σπίτι της Σούζαν Σμιθ, μιας γυναίκας που αναγκάζεται να πάρει υπό την προστασία της τα δύο παιδιά, η Έιντα ξεκινάει μια νέα ζωή: μαθαίνει λέξεις που δεν ήξερε, συναισθήματα που δεν είχε μάθει να αναγνωρίζει, και μαθαίνει ότι έχει ίσα δικαιώματα με όλα τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της. Παράλληλα, η ίδια η Σούζαν Σμιθ αναπτύσσει μια δυνατή σχέση με τα δύο παιδιά, η οποία δεν πρόκειται να σβήσει από κανέναν πόλεμο και καμία απειλή που παρεμβαίνει για να τους χωρίσει.

Συγγραφέας: Bradley Brubaker Kimberly
Εκδόσεις Παπαδόπουλος
ISBN: 9789605696511
Αριθμός Σελίδων: 288
Προτεινόμενη Ηλικία: 10+


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter