Αρχική Famous Parents Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έγραψε παιδικό βιβλίο - Τις εντυπώσεις στην παρουσίαση έκλεψαν τα παιδιά του!

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έγραψε παιδικό βιβλίο - Τις εντυπώσεις στην παρουσίαση έκλεψαν τα παιδιά του!

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έγραψε το πρώτο του παιδικό βιβλίο, το αυτοβιογραφικό παραμύθι "Παίξε μπάλα!" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάπλους.

"Παίξε μπάλα": Το παιδικό βιβλίο που έγραψε ο Θοδωρής Ζαγοράκης

To "Παίξε μπάλα" είναι μια όμορφη ιστορία που αναφέρεται στην πορεία ενός αγοριού από τις αλάνες του χωριού του μέχρι τα μεγάλα γήπεδα της Eυρώπης. Ένα παραμύθι που εστιάζει στην αξία της επίμονης, σκληρής προσπάθειας, των υψηλών στόχων που μόνο μέσα από την ομαδικότητα μπορούν να πραγματοποιηθούν.  Σύμφωνα με την επιθυμία του συγγραφέα τα χρήµατα των πνευματικών του δικαιωμάτων από τις πωλήσεις της πρώτης έκδοσης του βιβλίου θα διατεθούν για τους σκοπούς της «Κιβωτού του Κόσµου»,  ενώ από τις ανατυπώσεις θα ενισχυθούν άλλες οργανώσεις και ιδρύµατα που βοηθούν τα παιδιά.

Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του βιβλίου

Χθες, Κυριακή 12 Μαΐου, στο πλαίσιο της 16ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου που φιλοξενείται στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου όπου πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να στηρίξει το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα του αγαπημένου αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος.

Την παράσταση όμως έκλεψαν τα δυο παιδιά του Θοδωρή Ζαγοράκη και της Ιωάννας Λίλη που μεγάλωσαν αρκετά! Ο λόγος για την 13χρονη Μαρία που είναι φτυστή ο διάσημος μπαμπάς της και τον 10χρονο Ιωάννη που μοιάζει με τον μπαμπά έχει όμως κοινά χαρακτηριστικά με την μαμά!

Δείτε τις φωτογραφίες των παιδιών του ζεύγους Ζαγοράκη και Λίλη

   


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.