Ο Χάρι και η Μέγκαν περιμένουν δεύτερο παιδί

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ περιμένουν δεύτερο παιδί, σύμφωνα με εκπρόσωπο του ζευγαριού.

Ο εκπρόσωπος είπε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Άρτσι (σ.σ. ο γιος του ζευγαριού, που είναι ενός έτους) θα γίνει μεγάλος αδελφός. Ο Δούκας και η Δούκισα του Σάσεξ είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους».

Το νέο μέλος της οικογένειας θα είναι όγδοο στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου η εμφανώς εγκυμονούσα Μέγκαν ξαπλώνει στο γρασίδι με το ένα χέρι να ακουμπά στο στομάχι και το κεφάλι της στο πόδι του πρίγκιπα που χαμογελάει. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον επί χρόνια φίλο και φωτογράφο Μίσαν Χάριμαν.

Ο 36χρονος Χάρι και η 39χρονη Μέγκαν παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020 και μετακόμισαν με τον πρώτο γιο τους, τον Άρτσι, στη Νότια Καλιφόρνια για να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή και να δραπετεύσουν από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Αφότου σταμάτησαν τα βασιλικά τους καθήκοντα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Χάρι και η Μέγκαν συνέχισαν το φιλανθρωπικό έργο τους και υπέγραψαν συμφωνίες με τηλεοπτικά δίκτυα και άλλα ΜΜΕ, λανσάροντας το πρώτο τους podcast τον Δεκέμβριο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια αστραφτερή τελετή το 2018 που τράβηξε την παγκόσμια προσοχή αλλά αργότερα εγκατέλειψαν τους επίσημους βασιλικούς ρόλους τους έπειτα από διαφωνίες με άλλα μέλη της οικογένειας και απέναντι στη μεγάλη προσοχή των ΜΜΕ.