Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου για την προσφορά των Eλλήνων εκπαιδευτικών

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου για την προσφορά των Eλλήνων εκπαιδευτικών

Στις άοκνες προσπάθειες των χιλιάδων εκπαιδευτικών να κρατήσουν όρθιo το σύστημα, αναφέρθηκε χθες ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής. Είχε προηγηθεί μία παρέμβαση του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Τασούλα, που προέτρεψε τον υπουργό να πάρει τηλέφωνο τον πρέσβη της Ελλάδας στη Ρώμη και να τον συγχαρεί για την συνδρομή του στη διεξαγωγή διαγωνισμού στα λύκεια της Ρώμης με θέμα «Ταξιδεύοντας με τον Αριστοτέλη».

«Ο κ. Τασούλας, προσπαθώντας να αναδείξει τη σημασία του διαγωνισμού που έγινε στην Ιταλία για τον Αριστοτέλη, μου είπε να πάρω τηλέφωνο τον πρέσβη μας στη Ρώμη και να τον συγχαρώ, διότι βοήθησε σε αυτή τη διαδικασία. Πράγματι, είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία. Αλλά εγώ δεν θα πάρω τον πρέσβη μας στη Ρώμη. Αν είχα εγκαινιάσει τέτοιου είδους διαδικασίες, θα είχα πάρει τηλέφωνο τον διευθυντή των φυλακών Αυλώνα, τον διευθυντή του σχολείου στις γυναικείες φυλακές στη Θήβα, θα έπαιρνα τον διευθυντή του σχολείου στο Αγαθονήσι, σε χωριά της Φλώρινας, σε αυτούς τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς που κράτησαν το σύστημα στο πόδι. Και που σε αυτούς βασιζόμαστε για ό,τι θα κάνουμε στο μέλλον, και που σε αυτούς βασιζόμαστε για τη θεματική εβδομάδα που θα είναι μια πρωτόγνωρη εβδομάδα στο σχολείο και που θα ζωντανέψουν όλα αυτά τα θέματα που είναι να συζητήσουν. Μικρό βήμα, αλλά σημαντικό βήμα», είπε ο υπουργός Παιδείας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.