Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Μιλά για πρώτη φορά για τις δυσκολίες να γίνεσαι μπαμπάς σε μικρή ηλικία

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Μιλά για πρώτη φορά για τις δυσκολίες να γίνεσαι μπαμπάς σε μικρή ηλικία

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του που κάθε του υποκριτικό εγχείρημα είναι ξεχωριστό.

Εκτός από σπουδαίος ηθοποιός λίγοι γνωρίζουν ότι είναι μπαμπάς δυο παιδιών, ενός 17χρονου αγοριού και μιας 8χρονης κόρης, από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Παπαδάκη.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγησή του στο Bovary.gr ο ηθοποιός μίλησε για τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε έχοντας γίνει μπαμπάς σε μικρή ηλικία.

Όπως είπε “Είχα την επιθυμία να κάνω οικογένεια, ν΄αποκτήσω παιδιά και ταυτόχρονα πλήρη άγνοια, ένα θράσος, μια πίστη ότι μπορώ, κι μ΄έναν μεγάλο τρόμο.”

Πώς βίωσε την πατρότητα σε μικρή ηλικία

Τα έζησα περισσότερο τα παιδιά μου όταν ήταν μικρά κι ήμουν κι εγώ μικρός.

Μ΄αρέσει ο ρόλος του πατέρα. Και με δυσκόλεψε και με τρόμαξε και έχασα κάποια πράγματα και κέρδισα κάποια άλλα.’

Δεν γίνεται να τα΄χουμε όλα σ΄αυτή την ζωή. Και δεν γίνεται να λυπόμαστε που δεν τα΄χουμε. Για να είμαι ειλικρινής και αληθινός, υπάρχουν πράγματα που μετάνιωσα που τα έχασα –έτσι είναι η ζωή. Αν αποφασίσεις να πας στο βουνό θα χάσεις την θάλασσα. Παρόλο που είμαι πολύ ανισόρροπος, ισορροπημένα έγιναν τα πράγματα.

Έχω κάνει λιγότερα απ’ όσα θα’ θελα κι ας έχω κάνει πολλά. Ο γιος μου είναι 16 στα 17, φουλ εφηβεία, και η κόρη μου 8 στα 9, ζωντανή παιδική ηλικία. Τώρα είναι πιο εύκολα, γιατί εγώ είμαι πιο εύκολος. Οι ενοχές μου είναι λιγότερες, η σχέση με τον εαυτό μου καλύτερη -είμαι λίγο πιο ήρεμος. Οπότε κι η σχέση μου με τα παιδιά είναι πιο ήρεμη.”

“Την δουλειά μου δεν την διαφημίζω στα παιδιά μου –εμπεριέχει και την αναγνωρισιμότητα που είναι καπελωτική. Δεν είναι εύκολο για ένα παιδί. Θέλει διπλό κόπο για να΄χει την δική του ταυτότητα.” σημείωσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

“Ναι σε σχολεία ανοιχτά, όχι σε αποθήκες ψυχών και πρωτόκολλα λάστιχο”: Πρ. Γονέων Μαθητών Αττικής στο Ιnfokids.gr