Οι κόρες της Δέσποινας Βανδή και της Βίκυς Σταυροπούλου εύχονται Χρόνια Πολλά στις μαμάδες τους!

Ανάμεσα στα αμέτρητα δημοσιεύματα που είδαμε χθες στα social media από λιγότερο και περισσότερο γνωστές μαμάδες και κόρες, δεν θα μπορούσαμε να μην ξεχωρίσουμε και το βίντεο-story της Δέσποινας Βανδή.

Σε αυτό βλέπουμε την κόρη της, Μελίνα, και τη Δανάη Μπάρκα, την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, που όλες μαζί εύχονται χρόνια πολλά στις μανούλες όλου του κόσμου.

Αξίζει να παρατηρήσετε πόσο όμορφη γίνεται η Μελίνα όσο μεγαλώνει και πόσο μοιάζει στη μαμά της!

Αξίζει, όμως, επίσης, να διαβάσετε και το συγκινητικό κείμενο που δημοσίευση στη σελίδα της στο Facebook η Δανάη Μπάρκα για τη μαμά της, μαζί με μία αδημοσίευτη φωτογραφία της Βίκυς Σταυροπούλου:

Μια μαμά συνήθως είναι «κανονική».

Σταματαει να δουλεύει όταν μένει έγκυος,αφιερώνει αρκετό χρόνο στα παιδιά της,δουλεύει πρωινά,ξυπνάει πάει τα παιδιά σχολείο,μαγειρεύει,τρώνε όλοι μαζί,τα ντύνει,τα ταΐζει,τα κοιμίζει κλπ.

H δίκη μου μαμά δεν έκανε ποτέ τίποτα από τα παραπάνω-ούτε από τα «κανονικά» μιας μαμάς.

Άρχισε να πηγαινει στη δραματική σχολή όταν ήμουν 5-έλειπε όλη μέρα,διάβαζε όλη νύχτα-με έπαιρνε μαζί της στα μαθήματα,δεν επαιζα κάθε μέρα στη πλατεία γιατί Πηγαινα στη σχολή της πολλές ώρες και διάβαζα εκεί και έπαιζα εκεί αντί με τους φίλους μου.

Μετά άρχισε να δουλεύει όλη μέρα κι όλη νύχτα-άρχισε γυρίσματα,θέατρο,εκπομπές. Δε την έβλεπα συχνά-την έβλεπα όταν μ έπαιρνε μαζί της στις δουλειές. Έβλεπα τον κόσμο να ουρλιάζει στους δρομους και να μη μπορουμε να πάμε βόλτα. Συχνά μου έλεγε «δυστυχώς δε μπορούμε να πάμε εκεί τελικά γιατί προέκυψε δουλειά». Η ίδια όταν της τα θυμίζω αισθάνεται ενοχικά,εγώ αισθάνομαι υπέροχα.

Γιατί η μαμά μου με εμαθε να φέρνω τον κόσμο ανάποδα για να κυνηγησω τα ονειρα μου-όπως εκείνη.Με εμαθε να προσπαθώ μέχρι τελικής πτώσης όπως εκείνη. Με εμαθε να αγαπάω τον εαυτό μου όπως εκείνη. Με εμαθε να είμαι ανεξάρτητη από μικρή όπως εκείνη. Με έμαθε να μην ακολουθω τα «κανονικά» όπως εκείνη. Με έμαθε πως μπορεις να αγαπας κάποιον με πολλους τροπους,οπως εκείνη. Με έμαθε να δουλεύω σκληρά αν θέλω να πετύχω κάτι,οπως εκείνη. Με εμαθε να είμαι δίκαιη,οπως εκείνη.Με έμαθε να κρατάω μυστικά,όπως εκείνη.Με έμαθε να πιστευω στον εαυτό μου,όπως εκείνη. Με εμαθε να μην τα βάζω κάτω όταν με πληγώνουν-ή μου βάζουν ταμπελες-,οπως εκείνη.Μου λέει συχνά ποσό περηφανη νιώθει για μένα και ποσό με θαυμάζει σαν άνθρωπο. Αυτό που δεν καταλαβαίνει είναι ότι με έκανε έτσι, ΕΚΕΙΝΗ. Μου ευχομαι όταν γίνω μαμά,να γίνω σαν ΕΚΕΙΝΗ.(εντάξει όχι σε όλα Χαχα 😂)

Μαμά,αν ένα πράγμα δε θα άλλαζα στη ζωή μου,εισαι εσυ. Κι αν ένα πράγμα δεν θα άλλαζα στην παιδική μου ηλικία είναι ο τρόπος που με μεγάλωσες. Σ’ευχαριστω που με έκανες αυτό που είμαι..σ Ευχαριστω που είσαι αυτό που είσαι. Γιατί για μένα-είσαι υπέροχη!