Σχηματάρι: Επιδειξίας έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε παιδική χαρά

Μπροστά σε ένα άθλιο και απαράδεκτο θέαμα βρέθηκαν ανήλικα παιδιά το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν ένας 55χρονος σε παιδική χαρά στο Σχηματάρι, άρχισε να τους επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα!

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του lamiareport.gr, το περιστατικό συνέβη στις 18:00 το απόγευμα, οπότε και κλήθηκε άμεσα η αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία 43χρονης μητέρας που βρισκόταν στην παιδική χαρά με το παιδί της, ο 55χρονος στάθηκε μπροστά τους κατεβάζοντας το παντελόνι του και δείχνοντάς τους τα γεννητικά του όργανα.

Αφού η γυναίκα ξεπέρασε το αρχικό σοκ, κάλεσε άμεσα την αστυνομία, δίνοντας την περιγραφή του άντρα. Μία ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Τανάγρας τον εντόπισαν, ωστόσο όταν του ζήτησαν έλεγχο, εκείνος προέβαλε αντίσταση και επιτέθηκε στους αστυνομικούς, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, κάτι που όμως δεν κατάφερε.

Ο 55χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και αντίσταση κατά της αρχής.