Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη διεκδικούν διάκριση με την iRobot στον Παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής

Η iRobot, μετά από μία εξαιρετική παρουσία στον τελικό του Πανελλήνιου τουρνουά ρομποτικής της FLL Lego Greece που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, κατέκτησε τη 2η θέση ανάμεσα στις 50 ομάδες φιναλίστ επιτυγχάνοντας έτσι να προκριθεί στο Παγκόσμιο της First Lego League που θα πραγματοποιηθεί στο Χιούστον της Αμερικής!

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη βάζουν πλώρη για παγκόσμια διάκριση

Η ομάδα ρομποτικής Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη συνεχίζει έτσι μία παράδοση σταθερής παρουσίας υψηλού επιπέδου σε πανελλήνιους και παγκόσμιους διαγωνισμούς, καθώς στο παρελθόν έχει κατακτήσει το 1ο παγκόσμιο βραβείο στο project και την 4η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς Quantos Statistics & Information Systems, Affidea Greece, Lavdas Candles, Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, Sigma Security, Ribco Marince, ANIMA 3d printing, Mercedes Διονυσιώτης και DNV για την πολύτιμη στήριξή τους καθώς και τους μέντορες των παιδιών. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους προπονητές τους!

Τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη

Η Σχολή Καίσαρη ξεκίνησε το 1960 στο Παλαιό Φάληρο από το όνειρο του Ανδρέα Καίσαρη για τη δημιουργία ενός οικογενειακού σχολείου που διατηρεί προσωπική σχέση με τους μαθητές και τους γονείς τους.

Στα χρόνια που πέρασαν, το σχολείο μετεξελίχθηκε χάρη στους εκπαιδευτικούς του και τις καινοτόμες διδακτικές μεθόδους του, σε ένα υπερσύγχρονο σχολικό οργανισμό με υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και πολλές επιτυχίες. Από το 1995 τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη λειτουργούν στη Βάρη Αττικής, σε μία ιδιόκτητη καταπράσινη έκταση 40 στρεμμάτων και καλύπτουν όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, από Παιδικό Σταθμό έως και Λύκειο.

Ο οικογενειακός χαρακτήρας των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη σε συνδυασμό με τον τεχνολογικό εξοπλισμό και τις σύγχρονες διδακτικές πρακτικές προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον, πλούσιο σε μαθησιακά ερεθίσματα, που εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες για σύγχρονη και αποτελεσματική εκπαίδευση.

Διαβάστε επίσης:

“Έρχεται” το ηλεκτρονικό βιβλιάριο υγείας παιδιού και το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή στο gov.gr

Τέλος στα 2 self test στα σχολεία – Τι θα ισχύσει από την Τρίτη 5 Απριλίου

Ελληνική μελέτη: Η σωστή ενημέρωση των γονιών “κλειδί” για τον εμβολιασμό των παιδιών