Οργή προκαλεί το βίντεο με τον έφηβο που χτυπά τη μητέρα του και γίνεται viral στο TikTok

Οργή έχει προκαλέσει στη Σιγκαπούρη μα και σε όλο τον κόσμο ένα βίντεο που κυκλοφορεί από τις αρχές του μήνα στο TikTok, στο οποίο βλέπουμε ένα θερμοκέφαλο έφηβο να χτυπά τη μητέρα του στο σπίτι και όλο το συμβάν να μεταδίδεται live μέσω TikTok, ενώ πολύ σύντομα έγινε viral και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, στο σοκαριστικό 3 λεπτο βίντεο ο νεαρός ζητά χρήματα από τη μάνα του, η οποία καθώς, όπως λέει, δεν έχει να του δώσει δέχεται το μένος και τα χτυπήματά του, ακόμα και στο κεφάλι.

Si ginna

Anybody know who is this 不孝子 unfilial boy???? Come give us his name, we call police for you!!!! ??

Gepostet von Heartlanders am Sonntag, 4. Oktober 2020

Η γυναίκα, η οποία σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του βίντεο παραμένει στο πάτωμα, προσπαθώντας να κάνει κάποια οικιακή εργασία, δέχεται τα χτυπήματα και τις βρισιές του παιδιού της, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι “Κάνω τόσα πράγματα για εσένα, θα έπρεπε να τα εκτιμάς.” Εκείνος, όμως, συνεχίζει να τη χτυπά, προειδοποιώντας την να μην αντιμιλά.

Το βίντεο κόβεται κάποια στιγμή που η γυναίκα ρωτά το αγόρι “Πώς συμπεριφέρεσαι έτσι στη μάνα σου;”

Παρόλο που αυτή τη στιγμή το βίντεο έχει αφαιρεθεί από το TikTok, έχει ήδη καταγραφεί από άλλες πλατφόρμες. Πάντως, ο αρχικός χρήστης που το ανέβασε δεν φαίνεται να είναι ο ίδιος ο γιος της ξυλοδαρμένης μάνας, παρόλο που η κάμερα βρίσκεται στο σπίτι του.

Όσοι είδαν το βίντεο, στη Σιγκαπούρη και όχι μόνο, δεν έχουν παρά εξοργισμένα σχόλια να κάνουν, ενώ πολλοί είναι αυτοί που λένε, ότι η στάση σώματος και μόνο της μητέρας δείχνει, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται σωματική βία, αφού δεν κάνει τίποτα για να αντιδράσει. Είναι η συνηθισμένη στάση σώματος του θύματος, το οποίο με τον καιρό καταλήγει να πιστεύει, ότι δίκαια βιώνει κάτι τέτοιο, ότι του αξίζει και ότι αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Επίσης, πολλοί πιστεύουν, ότι ο νεαρός απλά μιμείται τη συμπεριφορά κάποιου άλλου ενήλικα που μπροστά στα μάτια του έχει κάνει το ίδιο.

Ορισμένοι χρήστες, οι οποίοι αναγνώρισαν το σχολείο του παιδιού από τη στάμπα στο μπλουζάκι που φοράει, δεν έχασαν την ευκαιρία να το ταγκάρουν στα σχόλιά τους. To σχολείο, ωστόσο, δεν απάντησε δημόσια για το συμβάν.

Μέσω άλλου χρήστη του Facebook έγινε γνωστό, πως ο διευθυντής του σχολείου ενημερώθηκε για το συμβάν και απάντησε, ότι έχει επικοινωνήσει με τους γονείς και διερευνά το θέμα, πάντως το αγόρι έχει ήδη δείξει μεταμέλεια και δέχεται ψυχολογική υποστήριξη.