Όσα κατέθεσε η μητέρα του 14χρονου Μάκη, για την αυτοκτονία του παιδιού της

Κατάθεση στους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έδωσε αργά το απόγευμα της Πέμπτης η μητέρα του 14χρονου Μάκη, ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του στα Σεπόλια.

Η μητέρα του 14χρονου έκλαιγε συνέχεια

Η μητέρα του παιδιού πέρασε το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και προσπάθησε να βάλει σε μία σειρά τις σκέψεις της για να βοηθήσει την έρευνα. Η άτυχη γυναίκα περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα περισσότερα μπορούσε για το παιδί της.

Κάθε λίγα λεπτά η κατάθεση διακοπτόταν, διότι η μητέρα έκλαιγε όσο μιλούσε για το αδικοχαμένο αγόρι της. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε ότι δεν γνώριζε για περιστατικά bullying σε βάρος του.

Η κατάθεση του προπονητή

Σήμερα Παρασκευή έδωσε κατάθεση στη ΓΑΔΑ και ο προπονητής του 14χρονου, ο οποίος γνώριζε καλά το παιδί. Κατά πληροφορίες η εκτίμησή του είναι ότι δύσκολα ο Μάκης θα «λύγιζε» από συμπεριφορές εκφοβισμού, διότι ήταν ένας δυνατός αθλητής και χαρακτήρας.

Χθες έδωσαν κατάθεση και δύο συμμαθήτριες του Μάκη από το στενό φιλικό του κύκλο, ενώ αναμένεται η κατάθεση καθηγήτριας που ήταν κοντά στο παιδί και ενδεχομένως μπορεί να δώσει πολύτιμες πληροφορίες.

Στο λάπτοπ του 14χρονου Μάκη το μυστικό της αυτοκτονίας

Στο laptop που παρέδωσε η μητέρα του Μάκη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αναζητούν οι αρχές το μυστικό της αυτοκτονίας. Στόχος των αξιωματικών ειναι να αποκομίσουν μια πλήρη εικόνα για το παιδί, το bullying που δεχόταν απο συγκεκριμένη ομάδα συμμαθητών του, αν δεχόταν απειλές μέσω των ηλεκτρονικών εφαρμογών αλλά και αν ελάμβανε μέρος σε κάποιο επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι. Εκείνο που τους προβληματίζει, είναι το σκηνικο της αυτοκτονίας. Και αυτό γιατι, ο Μάκης ηταν ένα ψηλό παιδί, 1.80, ενώ το σημείο απο το οποιο κρέμασε τη ζώνη του απο το κρεβάτι ήταν μόλις 1.60. Μήπως τελικά ενω επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι κατέληξε σε δυστύχημα;

Διαβάστε επίσης:

Αυτή η μαμά μετέτρεψε το συμμάζεμα σε παιχνίδι με την κόρη της! Γονείς, αξίζει να την μιμηθεί

10 απίθανες οικογενειακές βόλτες για το Σαββατοκύριακο και για όλα τα γούστα

«Δεν ήθελα να βγω σε αυτή τη φωτογραφία… Την κράτησα κι αυτός είναι ο λόγος»