Αυτοκτονία 14χρονου Μάκη: Μαρτυρίες για τραύματα από μαχαίρι – Τι κατέθεσαν συμμαθητές του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την αυτοκτονία του 14χρονου Μάκη, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του εξαιτίας του bullying που δεχόταν από συμμαθητές του.

Τι κατέθεσαν συμμαθητές του

Σύμφωνα με τον Alpha, στο πλαίσιο της έρευνας, σήμερα κατέθεσαν στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος τέσσερις συμμαθητές του 14χρονου, δύο αγόρια και δύο κορίτσια.

Κάποια από αυτά τα παιδιά κατέθεσαν ότι τον τελευταίο καιρό έβλεπαν σοβαρά τραύματα στα πόδια του 14χρονου, εικάζοντας ότι μπορεί να προκλήθηκαν από μαχαίρι. Όταν ρώτησαν τον ίδιο, δεν θέλησε να αποκαλύψει πώς έγιναν αυτά τα τραύματα, σκύβοντας το κεφάλι και αποφεύγοντας να απαντήσει…

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη αναμένεται να καταθέσουν για την υπόθεση η μητέρα του παιδιού και μια καθηγήτρια με την οποία είχαν έρθει πιο κοντά, αλλά και κάποιοι συμμαθητές του.

Μέχρι στιγμής οι Αρχές έχουν μιλήσει με τον πατέρα, τον αδερφό, τους καθηγητές και τον διευθυντή του σχολείου του 14χρονου, ο οποίος φαίνεται να παρουσιάζει μια “ρόδινη” εκδοχή, πως το παιδί ήταν ήσυχο και κοινωνικό και δεν είχε περιέλθει σε γνώση του περιστατικό εκφοβισμού εναντίον τουΟ πατέρας του, είχε διαπιστώσει πως κάτι προβλημάτιζε τον γιο του το τελευταίο χρονικό διάστημα, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να διαπιστώσει τι ήταν αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Γονείς της 3χρονης Κατερίνας: “Έκαναν το παιδί μας πειραματόζωο” – Η συνάντηση με τον Πλεύρη

O Mάκης ήταν 1.80. Κρεμάστηκε από ένα σημείο μόλις 1.60. Μήπως κάτι άλλο συνέβη το “μοιραίο” βράδυ; Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Γιαννόπουλος: Προφυλακιστέος ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για ασελγείς πράξεις σε ανήλικους