Όταν οι παππούδες ξαναγίνονται παιδιά τα Χριστούγεννα μέσα από ένα συγκινητικό animation (video)

Όταν οι ηλικιωμένοι ξαναγίνονται παιδιά τα Χριστούγεννα μέσα από ένα συγκινητικό animation

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της οικογένειας, των παιδιών, το χειμωνιάτικο σκηνικό και ο στολισμός μάς κρατούν περισσότερο στο σπίτι. Τι πιο όμορφο και διασκεδαστικό, λοιπόν, από το να πάρουμε αγκαλιά τα παιδιά μας και να δούμε χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Αν έχουμε, μάλιστα, και μικρότερα παιδάκια, οι ταινίες μικρού μήκους που τις περισσότερες φορές δεν έχουν λόγια και υπότιτλους, είναι ιδανικές για να περάσουν όμορφα την ώρα τους, αλλά και να διδαχθούν, καθώς πολλές περνούν πολύ σημαντικά μηνύματα.

Όπως η ταινία μικρού μήκους του 2020 με τίτλο “Believe in Christmas”, η οποία αποτελει μία σημαντική υπενθύμιση: πόσο ανάγκη έχουν να γίνουν παιδιά οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, πόσο δεν πρέπει να τους ξεχνάμε και πόσο δεν θα πρέπει να είναι και να νιώθουν μόνοι.

Η ιστορία

To εκπληκτικό short animation από τα πολυβραβευμένα Passion Animation Studios πραγματεύεται την ιστορία ενός ηλικιωμένου, ο οποίος μπαίνει σε έναν οίκο ευγηρίας.

Ο συμπαθέστατος παππούλης υπήρξε πιανίστας από μικρός και η κοινωνική λειτουργός παρατηρεί ότι τα δάχτυλά του… στέλνουν ένα μήνυμα νοσταλγίας. Έτσι, τον περιμένει μία απρόσμενη έκπληξη.

Αξίζει να αφιερώσετε λίγα λεπτά να τη δείτε με τα παιδιά σας

Διαβάστε επίσης:

Ανακαλύψαμε πού θα κάνετε φέτος την τέλεια χριστουγεννιάτικη βόλτα που συνδυάζει… τα πάντα!

“Προς Θεού, κάντε αυτό το ένα πράγμα εάν το παιδί σας παραπονιέται για πόνο στις αρθρώσεις”

Αυτοί οι μαθητές πήγαν στο σχολείο με πιτζάμες για έναν φανταστικό λόγο (εικόνες)