Αρχική Νέα Παιδειατροφή

Παιδειατροφή

Η ιστοσελίδα του προγράμματος πρόληψης της παιδικής παχυσαρκίας ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ by Epode είναι πλέον γεγονός! Το πρόγραμμα, που έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία σε πέντε δήμους της Ελλάδας, έχει πλέον το δικό του διαδικτυακό σπίτι και περιμένει τους επισκέπτες του να το εξερευνήσουν! Τη δημιουργία του site επιμελήθηκε η  ομάδα της WebOlution, η οποία στηρίζει το πρόγραμμα από τα πρώτα του κιόλας βήματα.

Πρόκειται για μια εύχρηστη και διασκεδαστική ιστοσελίδα γεμάτη πληροφορίες και προτάσεις ώστε να ενημερώνει και να βοηθάει στην πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας, συχνό φαινόμενο των τελευταίων ετών. Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να ενημερώνονται μέσω internet στη διεύθυνση www.paideiatrofi.org(ο σύνδεσμος δεν είναι πια σε λειτουργία) για τα νέα του προγράμματος, τις εκδηλώσεις των δήμων και τις προτάσεις της επιστημονικής επιτροπής για μια καλύτερη ζωή.

Οι λιλιπούτειοι επισκέπτες του site του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ, μέσα από τις πολύχρωμες  και διασκεδαστικές σελίδες του, μπορούν παίζοντας να μάθουν απλούς και εύκολους τρόπους ώστε να τρέφονται καλύτερα και να κινούνται περισσότερο, υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής που θα τους βοηθήσει να γίνουν υγιείς ενήλικες.

Οι γονείς που επισκέπτονται το site μαθαίνουν τι ακριβώς είναι η παιδική παχυσαρκία, τις αιτίες και τις συνέπειές της, καθώς και τι μπορούν να κάνουν ώστε να την προλάβουν. Μέσα από το site του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ ενημερώνονται για τα τελευταία νέα του προγράμματος, διαβάζουν σχετικά επιστημονικά άρθρα ενώ μπορούν  να επικοινωνούν με την ομάδα συντονισμού ή τις τοπικές ομάδες των Δήμων για οποιαδήποτε απορία έχουν.

Mέσω της σελίδας www.paideiatrofi.org(ο σύνδεσμος δεν είναι πια σε λειτουργία) ενισχύεται η προσπάθεια να δημιουργηθούν οι σωστές βάσεις στα παιδιά, με απλό και διασκεδαστικό τρόπο, ώστε να προληφθεί η παιδική παχυσαρκία και να προβληθεί ο υγιεινός τρόπος ζωής!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter