Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Παιδιά, δηλώστε συμμετοχή στο εργαστήρι ξιφασκίας/ χορού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (12/2)

Παιδιά, δηλώστε συμμετοχή στο εργαστήρι ξιφασκίας/ χορού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (12/2)

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η Σχολή Χορού του Ωδείου Αθηνών θα παρουσιάσει το τμήμα της «Ξιφασκία/Χορός» για παιδιά, σε ένα ανοιχτό εργαστήρι με ελεύθερη είσοδο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το εργαστήρι θα παρουσιασθεί στο πλαίσιο των κινηματογραφικών προβολών του CineDoc Kids, Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου της Αθήνας.

Το πρωί της Κυριακής, στις 11:00, θα προβληθούν δύο ταινίες που ακολουθούν την καθημερινότητα ενός νεαρού ξιφομάχου και μιας μικρής χορεύτριας. Η κάμερα ακολουθεί τις προσπάθειες, τους φόβους, τις χαρές και τις δυσκολίες τους.

Μετά την προβολή, στις 12:00, όλοι οι συντελεστές του τμήματος Ξιφασκία/Χορός - η διευθύντρια της Σχολής Χορού του Ωδείου Αθηνών Λίλα Ζαφειροπούλου, ο προπονητής Ξιφασκίας Χρήστος Σαΐνης, ο δάσκαλος Χορού Αντώνης Στρούζας και η πρωταθλήτρια Σπάθης γυναικών Ελλάδας Δέσποινα Γεωργιάδου- μαζί με τους 10 μαθητές του τμήματος, σας περιμένουν για να σας παρουσιάσουν τον τρόπο δουλειάς τους και να παραδώσουν ένα μάθημα ανοιχτό, σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν. Φτάνει να φορούν ρούχα γυμναστικής, αθλητικές κάλτσες και παπούτσια και να παραλάβουν το πλαστικό τους σπαθί.

Το καινοτόμο και διασκεδαστικό μάθημα «Ξιφασκία/Χορός» έχει αγαπηθεί πολύ από τα παιδιά και διδάσκεται για δεύτερη χρονιά στη Σχολή Χορού του Ωδείου Αθηνών.

Μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή και να κρατήσετε θέση στο τηλέφωνο: 6984 988 445.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας
210 72 82 333


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.