Παιδιά, πάρτε τις ρακέτες ανά χείρας και ετοιμαστείτε για το 2ο Tennis Kids Marathon του Sunny Sports Club (11-12/2)

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου (11-12/2) η Ακαδημία Αντισφαίρισης του Sunny Sports Club σε συνεργασία με την ομάδα γυμναστών του Ομίλου διοργανώνουν το δεύτερο μαραθώνιο event της χρονιάς για όλα τα παιδιά της Ακαδημίας. Κατά την διάρκεια του διημέρου τα παιδιά θα αγωνιστούν σε κατηγορίες ανάλογα την ηλικία και το βαθμό εξοικείωσης τους με το άθλημα και θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν αγώνες τένις, να αναμετρηθούν με τους συναθλητές τους και τον εαυτό τους, αλλά και να καταλάβουν γιατί το τένις μπορεί να είναι ένα τόσο διασκεδαστικό άθλημα!

Πριν από την έναρξη των αγωνισμάτων κάθε κατηγορίας θα προηγηθεί η δεύτερη αξιολόγηση της χρονιάς από τους γυμναστές της Ακαδημίας, γι’ αυτό είναι σημαντικό να έρθουν όλα τα παιδιά στην ώρα τους. Η αξιολόγηση των χαρακτηριστικών σωματομετρικών και φυσικών ικανοτήτων ειδικότερα κατά την αναπτυξιακή ηλικία των αθλητών αποτελεί βασικό παράγοντα εκτίμησης των δυνατοτήτων τους. Στόχος η ανάδειξη των δυνατών, αλλά και των αδύνατων σημείων μέσω της επιστημονικά τεκμηριωμένων τεστ. Οι συγκεκριμένες μετρήσεις θα πραγματοποιούνται στην αρχή, στην μέση και το τέλος της αθλητικής χρονιάς και διαρκούν μόλις λίγα λεπτά για κάθε αθλητή. Στα μικρότερα παιδιά η αξιολόγηση γίνεται με τη μορφή παιχνιδιού.

Τα χρονοδιάγραμμα είναι ανηρτημένο στους πίνακες του ομίλου και θα ενημερωθείτε από τη γραμματεία ή τον προπονητή σας για την κατηγορία στην οποία βρίσκεται το παιδί σας.

Η συμμετοχή των παιδιών είναι ιδιαίτερα σημαντική για την αποτελεσματικότητα της εκμάθησης και την παρακολούθηση της αθλητικής πορείας τους μέσα στη χρονιά. Οι αξιολογήσεις καθώς απαιτούν συγκεκριμένες συνθήκες δεν θα μπορέσουν να επαναληφθούν σε άλλες ώρες και ημέρες.

Sunny Sports Club
Καστρίτσας 61 (πρώην 190)
Νεά Ερυθραία
210 81 36 148, 210 81 35 101