Το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου με τον πιο μοναδικό τρόπο!

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου και το Hard Rock Cafe Athens είναι έτοιμο να τη γιορτάσει μαζί σας με τον πιο μοναδικό τρόπο! Ένα διπλό κρεβάτι τοποθετημένο στο χώρο του Hard Rock Cafe Athens, θα αποτελέσει το ιδανικό ρομαντικό σκηνικό και θα εξασφαλίσει σε όλους τους ερωτευμένους επισκέπτες την ευκαιρία να φωτογραφηθούν σε αυτό και να κερδίσουν μοναδικά δώρα!

Το Hard Rock Cafe Athens, από τις 10/02 μέχρι τις 14/02, θα ντυθεί στα χρώματα του έρωτα, τοποθετώντας ένα διπλό κρεβάτι ΙΚΕΑ στον ισόγειο χώρο του, το οποίο θα αποτελέσει μια μοναδική φωτογραφική ευκαιρία για κάθε ζευγάρι που θέλει να μοιραστεί την αγάπη του στη στιγμή, με μια φωτογραφία!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι:
1. Nα επισκεφθείτε το χώρο του Hard Rock Cafe Athens από 10 μέχρι 14 Φεβρουαρίου!
2. Nα βγάλετε μια selfie στο κρεβάτι με το άλλο σας μισό!
3. Nα μοιραστείτε την αγάπη σας, ανεβάζοντας τη φωτογραφία στο Instagram με τα hashtags #HRCAthensBedIn #ikea #zoumemazi

Όλοι όσοι φωτογραφηθούν στο κρεβάτι του Hard Rock Cafe Athens θα λάβουν αναμνηστικά δώρα από το Cafe! Έτσι, η εορταστική εβδομάδα ολοκληρώνεται με πολλά στιγμιότυπα αγάπης, πλούσια δώρα και μοναδικές εκπλήξεις!

Ανάμεσα στις εκπλήξεις περιλαμβάνεται φυσικά άφθονη ερωτική μουσική, μέσα από το DJ set που θα φιλοξενήσει το Hard Rock Cafe Athens για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς και μενού για 2 άτομα, ειδικά σχεδιασμένο για την ημέρα! Έτσι, στις 14/02 μπορείτε να επισκεφθείτε το Hard Rock Cafe Athens μαζί με το ταίρι σας και να απολαύσετε το πλήρες εορταστικό Valentine’s Menu!

Hard Rock Cafe Αθήνα
Αδριανού 52, Μοναστηράκι
Τηλ: 210 32 45 170