Αρχική Γωνιά του μαθητή «Παίρνετε τα παιδιά σας από το σχολείο. Κλείστε το κινητό!»: Το ηχηρό μήνυμα αυτού του σχολείου στους γονείς

«Παίρνετε τα παιδιά σας από το σχολείο. Κλείστε το κινητό!»: Το ηχηρό μήνυμα αυτού του σχολείου στους γονείς

Το χαρτί που τοιχοκόλλησε σχολείο στο Τέξας της Αμερικής έχει κάνει τον γύρο του κόσμου τους τελευταίους μήνες και όχι άδικα, αφού το φαινόμενο των γονιών που είναι διαρκώς προσκολλημένοι στα κινητά τους τηλέφωνα έχει πάρει μορφή επιδημίας.

Οι υπεύθυνοι του εν λόγω παιδικού σταθμού, λοιπόν, τύπωσαν σε μία κόλλα Α4, την οποία τοιχοκόλλησαν έξω από το σχολείο, το παρακάτω μήνυμα:

Παραλαμβάνετε το παιδί σας από το σχολείο. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!

Το παιδί σας είναι χαρούμενο που σας βλέπει! Εσείς είστε χαρούμενοι που βλέπετε το παιδί σας;;; Έχουμε δει παιδιά να προσπαθούν να δώσουν στους γονείς τους την εργασία που ολοκλήρωσαν και οι γονείς να είναι αφοσιωμένοι στο κινητό τους. Έχουμε ακούσει παιδί να λέει «Μαμά, μαμά, μαμά….» και η μαμά να δίνει περισσότερη σημασία στο κινητό της, παρά στο παιδί της. Είναι φρικτό! Κλείστε τα κινητά σας!!!

Διάφοροι γονείς κοινοποίησαν την εν λόγω εικόνα στο Facebook, με ορισμένους να συμφωνούν με τους υπεύθυνους του σχολείου και άλλους να διαφωνούν λέγοντας π.χ., ότι «πιστεύω πως οι άνθρωποι θα πρέπει να σταματήσουν να κρίνουν τόσο πολλοί. Δεν έχετε ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει και κάποιοι γονείς πρέπει να μιλήσουν στα κινητά τους. Είμαι σίγουρη, ότι αγαπούν τα παιδιά τους και τους λείπουν, όμως αν ανησυχείτε ότι κάποιο παιδί παραμελείται, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε διαφορετικά το θέμα».

Ένα τέτοιο σχόλιο, εγείρει το ερώτημα: Είναι σωστό ένα σχολείο να αναρτά κάτι τόσο επικριτικό προς τους γονείς;

Ποια είναι η γνώμη σας;


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.