Πανελλήνιες 2022: Tα θέματα και οι απαντήσεις που “έπεσαν” σε Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα ΙΙ και Ναυτικές Μηχανές

Συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις, με τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ να διαγωνίζονται σε Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα ΙΙ και Ναυτικές Μηχανές.

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ” πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ” πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ ΙΙ” πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ” πατήστε εδώ

Σημειώνεται ότι το Σάββατο, 18 Ιουνίου, ξεκινά η εξέταση των Ειδικών και Μουσικών Μαθημάτων με Αγγλικά και τελειώνει την Πέμπτη, 30 Ιουνίου με Ιταλικά.

Οι βαθμολογίες αναμένεται να ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν τα Ειδικά και Μουσικά Μαθήματα, ενώ οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

ΤΟ ΙNFOKIDS.GR ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Το Infokids.gr, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς,τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της χώρας, με 34 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Εκπαίδευσης, 72 Φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα και περισσότερους από 13.000 μαθητές για τη σχολική χρονιά 2021-2022, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Σχολιασμός θεμάτων:

Ηλεκτρικές Μηχανές:

Τα σημερινά θέματα έχουν την δομή των διαγωνισμάτων των τελευταίων ετών. Είναι θέματα αναμενόμενα, κλιμακούμενης δυσκολίας μέχρι και το ερώτημα Δ2 του τέταρτου θέματος, όμως στα ερωτήματα Δ3 και Δ4, ο μαθητής πρέπει να χρησιμοποιήσει συνδυαστικές μαθηματικές γνώσεις για να φτάσει στα αντίστοιχα αποτελέσματα.

Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις:

Τα θέματα χαρακτηρίζονται αναμενόμενα κλιμακούμενης δυσκολίας, καλύπτουν όλο το εύρος της εξεταστέας ύλης. Τα θέματα Γ και Δ είναι αρκετά απαιτητικά καθώς προϋποθέτουν ευρεία γνώση της ύλης και κριτική σκέψη.

Ναυσιπλοΐα ΙΙ:

Τα θέματα χαρακτηρίζονται αναμενόμενα και καλύπτουν μεγάλο κομμάτι της ύλης που είχε αφαιρεθεί τα δυο τελευταία έτη λόγω Covid. Ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας και ένας μαθητής προετοιμασμένος πλήρως θα μπορούσε να προσεγγίσει το άριστα.

Ναυτικές Μηχανές:

Τα θέματα χαρακτηρίζονται αναμενόμενα και καλύπτουν μεγάλο κομμάτι ύλης από αυτήν που είχε αφαιρεθεί λόγω του Covid. Ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας και ένας καλά προετοιμασμένος υποψήφιος θα μπορούσε να πέτυχει υψηλή βαθμολογία.

Απαντήσεις θεμάτων:

Δείτε τις απαντήσεις στη Ναυσιπλοία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΠΑΛ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑ ΤΕΛΙΚΟ

Δείτε τις απαντήσεις στις Ναυτικές Μηχανές ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΠΑΛ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΤΕΛΙΚΟ

Δείτε τις απαντήσεις στις Ηλεκτρικές Μηχανές ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΠΑΛ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΕΛΙΚΟ

Διαβάστε επίσης:

Κοινή αιτία θανάτου Μαλένας και Ίριδας – Σφίγγει ο κλοιός για πρόσωπα της οικογένειας – “Η Τζωρτζίνα υπέφερε”

Η Κλέλια Ρένεση “ξαναχτυπά”: “Θα δουλεύετε 12ωρα και τα παιδιά θα τα μεγαλώνουν εξαντλημένοι εκπαιδευτές”

17χρονος πήρε το αμάξι του πατέρα του, παραβίασε STOP και σκότωσε οδηγό μηχανής