Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα και οι απαντήσεις σε Ανατομία, ΑΟΘ, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας για τα ΕΠΑΛ

Συνεχίζονται σήμερα, Τρίτη, 7 Ιουνίου, οι Πανελλήνιες 2022 όπου οι εξεταζόμενοι των ΕΠΑΛ διαγωνίζονται σε Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

ΤΟ ΙNFOKIDS.GR ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Το Infokids.gr, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς,τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της χώρας, με 34 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Εκπαίδευσης, 72 Φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα και περισσότερους από 13.000 μαθητές για τη σχολική χρονιά 2021-2022, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας και μάθετε πρώτοι τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Τα θέματα σε Ανατομία, ΑΟΘ, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας για τα ΕΠΑΛ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΑΝΑΤΟΜΙΑ-ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ II” πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (ΑΟΘ)” πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ” πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΑΡΧΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ” πατήστε εδώ

Δείτε τις απαντήσεις των θεμάτων σε Ανατομία, ΑΟΘ, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

Για να δείτε τις απαντήσεις στις “Αρχές Οικονομικής Θεωρίας” (ΑΟΘ) πατήστε εδώ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2022 ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΕΠΑΛ

Για να δείτε τις απαντήσεις στα “Δίκτυα Υπολογιστών” πατήστε εδώ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2022 ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΠΑΛ

Για να δείτε τις απαντήσεις στην “Ανατομία-Φυσιολογία II” πατήστε εδώ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2022 ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΕΠΑΛ

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Σχολιασμός των θεμάτων από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Σύμφωνα με τους καθηγητές των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς:

  • Τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ ΕΠΑΛ) καλύπτουν όλο το μέρος της ύλης. Στην ομάδα Γ έχουμε θέμα που είχε κοπεί τα προηγούμενα χρόνια λόγω Covid και ήταν αναμενόμενο να συμπεριληφθεί στα θέματα. Ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής μπορεί να έπιανε υψηλές βαθμολογίες.
  • Στο μάθημα της Βιολογικής Γεωργίας τα θέματα καλύπτουν το περισσότερο μέρος της ύλης. Οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές μπορούν να πετύχουν υψηλές βαθμολογίες . Τα θέματα έχουν περισσότερα ερωτήματα από τα προηγούμενα χρόνια καθώς είναι κλιμακούμενης και διαβαθμισμένης δυσκολίας.
  • Στα Δίκτυα Υπολογιστών, το θέμα Α κρίνεται αυξημένης δυσκολίας σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Στο θέμα Β εξετάζονται έννοιες από την ύλη που δεν ήταν εντός ύλης τα προηγούμενα χρόνια. Το θέμα Γ και Δ είναι αναμενομένης δυσκολίας. Κάποιος καλά προετοιμασμένος υποψήφιος δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία.
  • Στην Ανατομία – Φυσιολογία ΙΙ τα θέματα ήταν αναμενόμενα , ακολουθούν την πεπατημένη των τελευταίων ετών. Έχουν μια ήπια διαβάθμιση στην δυσκολία τους αλλά σε γενικές γραμμές ένας καλά προετοιμασμένος υποψήφιος θα τα έβρισκε βατά.

Διαβάστε επίσης:

Το πιο καλό μου ματς! (Σχεδόν δηλαδή…)

Eπίδομα Παιδιού: Ανοιχτή η πλατφόρμα – Ποιοι γονείς θα λάβουν έκτακτη ενίσχυση

Στο Γυμνάσιο τουρίστες, στο Λύκειο σκληρά εργαζόμενοι, στο Πανεπιστήμιο τεχνοκράτες