Πανικός στην Γλυφάδα: Μαθήτρια κατήγγειλε πως άγνωστος πήγε να την αρπάξει ενώ γύριζε από το σχολείο

Πανικός στην Γλυφάδα: Μαθήτρια κατήγγειλε πως άγνωστος πήγε να την αρπάξει ενώ γύριζε από το σχολείο

Ώρες αγωνίας έζησε 12χρονη μαθήτρια Γυμνασίου της Γλυφάδας καθώς έπεσε θύμα απόπειρας αρπαγής από άγνωστο άνδρα που της επιτέθηκε ενώ γύριζε από το σχολείο της.

«Μπες στο αυτοκίνητο κι ακολούθησέ με» της είπε ο άγνωστος

Σύμφωνα με την καταγγελία της 12χρονης όλα συνέβησαν πριν δυο μέρες, καθώς επέστρεφε πεζή στο σπίτι της από το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του protothema.gr, ο άνδρας βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητο και πλησίασε τη μαθήτρια σε απόσταση αναπνοής. «Μου είπε να μπω στο αυτοκίνητο και να τον ακολουθήσω…», είπε η κοπέλα.

Η 12χρονη στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον άγνωστο άνδρα, άρχισε να τρέχει και γύρισε γρήγορα στο σπίτι της, όπου ενημέρωσε τους γονείς της, οι οποίοι κατήγγειλαν το συμβάν στο Τμήμα Ασφαλείας της Γλυφάδας.

Οι έρευνες της Αστυνομίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη έδωσε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και περιγραφή του άγνωστου άνδρα στους αστυνομικούς, οι οποίοι αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας. Παράλληλα, περιέγραψε και το αυτοκίνητο, δίνοντάς τους όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Το εν λόγω περιστατικό αποτελεί μια καλή αφορμή για κάθε γονιό να υπενθυμίσει ξανά στο παιδί του ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό απέναντι σε άγνωστα άτομα που πιθανόν θα το προσεγγίσουν, με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά και να αναφέρει αμέσως στο οικογενειακό του περιβάλλον ό,τι περίεργο του συμβεί.

Διαβάστε επίσης:

Είχε βάλει πιστόλι στο κεφάλι της 12χρονης κόρης της η εικαστικός που πυροβόλησε τον πρώην της

Κεραμέως: “Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κλείσουν τα σχολεία – Οι γονείς ευθύνονται για τα κρούσματα”

Δράμα: 3 μαθητές έχασαν τη χρονιά λόγω γονέων αρνητών – Τι συνέβη με μαθητή Δημοτικού στη Ρόδο