Παραδόθηκε ο δράστης της τραγωδίας στα Μέγαρα – Τι τον οδήγησε στο φονικό

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής παραδόθηκε τελικά αργά χθες το βράδυ (31/10), ο δράστης του φονικού στα Μέγαρα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Η αστυνομία είχε ήδη περιορίσει τις έρευνες σε πρόσωπα της οικογένειας, αφού μάλιστα το σπίτι δεν έφερε ίχνη διάρρηξης, και συγκεκριμένα στον γαμπρό του 48χρονου θύματος.

Τα νέα στοιχεία που ήρθαν σήμερα στο φως από τον ΣΚΑΙ, με μάρτυρα τον ξάδερφο της γυναίκας που πυροβολήθηκε είναι, ότι ο γαμπρός του άντρα της «μπούκαρε» στο σπίτι του ζευγαριού και αφού διαπληκτίστηκε με τον 48χρονο, έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε το ζευγάρι στα «ευαίσθητα σημεία».

Η οικογένεια έχει τρία παιδιά, ωστόσο της στιγμή της δολοφονίας παρών ήταν μόνο το μικρότερο, το οποίο είναι και το μικρότερο, οπότε όλοι ελπίζουν πως ίσως δεν κατάλαβε ακριβώς τι είχε συμβεί.

«Πάθαμε σοκ. Δεν είχαμε αντιληφθεί τίποτα. Ήταν απροειδοποίητη η επίσκεψη. Δεν το περίμενε κανείς και για τέτοιο λόγο να γίνεται αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο ξάδερφος της γυναίκας.

Η 43χρονη αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο, ωστόσο ο 48χρονος σύζυγός της υπέκυψε στα τραύματά του και ξεψύχησε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο θύτης εργάζεται ως σωφρονιστικός υπάλληλος και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη καθώς θεωρούσε πως το ζευγάρι είχε κάποια ευθύνη για τον χωρισμό του με την αδερφή του 48χρονου.