Παράνοια στο Ηράκλειο με “αρνήτρια” καθηγήτρια που έκανε μήνυση στον διευθυντή του σχολείου!

Είναι σαφές πλέον, έναν χρόνο μετά την αρχή της πανδημίας, ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά, μα σε όλους όσους συνεχίζουν (παρά τους 11.000 και πλέον νεκρούς) να μην “πιστεύουν” στον κορωνοϊό. Το χειρότερο δε είναι, ότι μεταξύ αυτών υπάρχουν και εκπαιδευτικοί, οι οποίοι έρχονται σε άμεση επαφή και διδάσκουν παιδιά.

Αυτή τη φορά, η είδηση έρχεται από το Ηράκλειο Κρήτης, όπου μία καθηγήτρια Λυκείου, “αρνήτρια” όπως φαίνεται του κορωνοϊού, της μάσκας, των self-test κλπ, έκανε μήνυηση σε βάρος του διευθυντή του λυκείου όπου διδάσκει.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες (10-05-2021) στο 5ο Λύκειο Ηρακλείου, όπου σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου κ. Σταμάτη Παπαδάκη, η καθηγήτρια προσήλθε για να κάνει μάθημα, χωρίς να φορά μάσκα και χωρίς να έχει τη βεβαίωση αρνητικού self test.

Όπως δήλωσε στο Creta24.gr ο διευθυντής, όταν δεν της επέτρεψε την είσοδο στο σχολείο, η καθηγήτρια αντέδρασε και τον ενημέρωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Μάλιστα, η γυναίκα έκανε την προειδοποίησή της πράξη, αφού χθες το απόγευμα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του διευθυντή για παραβίαση του συντάγματος.