Πέτρος Πολυχρονίδης: Η ευχάριστη ανάρτηση για τον μικρό Βαγγέλη που παλεύει με τον καρκίνο

Όλα άρχισαν πριν από λίγο καιρό, όταν ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης ξεκίνησε μια τεράστια εκστρατεία στο διαδίκτυο, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για το βαφτιστήρι του που  πάσχει από νευροβλάστωμα, μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου.

Η περιπέτεια του μικρού Βαγγέλη συγκίνησε εκατοντάδες κόσμου, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί τελικά το ποσό που χρειαζόταν για να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και να υποβληθεί στις απαραίτητες θεραπείες.

Σήμερα, ο γνωστός παρουσιαστής δημοσίευσε μια φωτογραφία του μικρού Βαγγέλη από το νοσοκομείο της Νέας Υόρκης και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι η πρώτη φάση της θεραπείας ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

«Μια λεβεντιά, ένα ομορφόπαιδο που αγαπήσατε πολύ, μου έστειλε χαιρετισμούς, φιλιά, αγάπη και μια φωτο από τη Νέα Υόρκη και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Ο Βαγγελάκης συμπλήρωσε 40 ημέρες στις ΗΠΑ και η πρώτη φάση της θεραπείας του στο παιδοογκολογικό του Memorial ολοκληρώθηκε επιτυχημένα. Μπορεί να ήταν επίπονη αλλά… δεν μασάμε εμείς από τέτοια. Έχουμε 15 εκατομμύρια φίλους να μας απαλύνουν τον πόνο με το ενδιαφέρον τους και την αγάπη που μας στέλνουν», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.