Αρχική Back to school Επιστροφή στα θρανία: Βοηθήστε τα παιδιά να οργανωθούν!

Επιστροφή στα θρανία: Βοηθήστε τα παιδιά να οργανωθούν!

Έχετε δει κάτι τύπους που έρχονται στη δουλειά καθυστερημένοι με τη δικαιολογία ότι κάτι τους έτυχε στο δρόμο και μετά είναι μέσα στα νεύρα, μεταδίδοντας αρνητική ενέργεια σε όλο τον όροφο; Μα πώς γίνεται να τους τυχαίνει κάτι κάθε δύο-τρεις μέρες, ενώ σε άλλους δεν τυχαίνει ποτέ τίποτα;

Θέμα οργάνωσης είναι, αγαπητοί φίλοι. Θέμα συνέπειας και πειθαρχίας. Κάτι μέρες σαν κι αυτές, που άλλη μια σχολική χρονιά φέρνει τους μαθητές πίσω στα θρανία τους, είναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας (όσοι έχουμε) να μη χάνονται μέσα στον ίδιο τους τον χρόνο!

Bag it up

Πρώτα τα βαριά βιβλία, μετά τα ελαφριά. Κοιτάμε το σακίδιο που θα αγοράσουμε, π.χ. τα Backpacks που ήδη φεύγουν σαν ζεστά ψωμάκια από τα ράφια του Public, συνδυάζουν το κλασικό στιλ με τον φρέσκο σχεδιασμό και είναι στιλάτα όντας παράλληλα σούπερ βολικά.

Το στιλ στην υπηρεσία της οργάνωσης

To στιλ είναι κάτι που δεν διδάσκεται ασφαλώς, αλλά η σχολική παρουσία σίγουρα μπορεί να έχει στιλ. Όταν δε μια σωστή τσάντα σε βοηθάει να έχεις τα πράγματά σου τακτοποιημένα, τότε το στιλ αποτελεί κομμάτι της οργάνωσης. Ευτυχώς, στα Public βρίσκει κανείς όλα τα επώνυμα brands σε τσάντες: Russel Athletic, Parkland, City, Lycsac, J-World, No Fear, Maui, Lego, Kipling, Santoro, Cool Bee, σε μια τεράστια ποικιλία με περισσότερα από 500 διαφορετικά σχέδια!

Σημειώσεις

Στο Δημοτικό, τα τετράδια είναι απολύτως απαραίτητα, στο Γυμνάσιο επίσης. Από το Λύκειο και μετά, που τα πράγματα χαλαρώνουν κάπως, οι περισσότεροι μαθητές διατηρούν σπιράλ τετράδια ή μπλοκ σημειώσεων, στα οποία γράφουν όλες τις σημειώσεις, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, στίχους από τραγούδια, αφιερώσεις, κ.ο.κ. Μια τεράστια ποικιλία περιμένει τους έφηβους μαθητές στα Public, για να μην ξέρουν πoιο να πρωτοδιαλέξουν. Κι από δίπλα βέβαια οι κασετίνες, για τα στιλό και την υπόλοιπη γραφική ύλη.

With a little help from my books

Ορισμένοι έχουν να το καυχιούνται ότι μπήκαν στις ανώτατες σχολές χωρίς φροντιστήριο. Με γεια τους με χαρά τους! Για τους υπόλοιπους, σχολικά βοηθήματα από κορυφαίους εκδοτικούς (Σαββάλας, Πατάκης, Μπάρλας, Ελληνοεκδοτική, Μεταίχμιο, Μαλλιάρης, Παπαδόπουλος κ.ά.), οργανώνουν καλύτερα το διάβασμα καλύπτοντας τα κενά της σχολικής διδασκαλίας.

Και μην ξεχνάτε: Μόνο στα Public και στο public.gr θα βρείτε τη μεγαλύτερη γκάμα σε επώνυμα, ποιοτικά σχολικά προϊόντα στις πιο χαμηλές τιμές για κάθε νέα αρχή!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter