Αρχική InfoTV Πήγαμε στο πρώτο παιδικό κομμωτήριο, το Dancing Scissors (Βίντεο)...

Πήγαμε στο πρώτο παιδικό κομμωτήριο, το Dancing Scissors (Βίντεο)...

Επισκεφτήκαμε το πρώτο παιδικό κομμωτήριο, το Dancing Scissors, στην Ερυθραία και εντυπωσιαστήκαμε, όπως ακριβώς συμβαίνει και σε όλα τα παιδιά....

Χώρος που παραπέμπει σε παιχνιδότοπο, φιλικό περιβάλλον, εξειδικευμένοι κομμωτές για τα παιδικά κεφαλάκια, και το κυριότερο, οργανικά προϊόντα, που δεν επιβαρύνουν το παιδί. Εξίσου σημαντικό ότι στο χώρο δεν υπάρχουν καθόλου χημικά προϊόντα και αναθυμιάσεις, που μόνο καλό δεν κάνουν στην υγεία ενός παιδιού.

Πάμε να τα δούμε όλα, στο βίντεο που ακολουθεί, όπως και να ακούσουμε όσα ενδιαφέροντα έχει να μας πει, η ιδιοκτήτρια, Καλλιόπη Γονέου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.