Πώς αυτός ο μπαμπάς έκανε αξέχαστα για τα παιδιά του τα φετινά Χριστούγεννα

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα πρώτα στη ζωή των παιδιών μας που δεν θα έχουν κάλαντα. Δεν θα έχουν βόλτες σε υπαίθριες αγορές, ούτε σε χριστουγεννιάτικα πάρκα, ούτε φωτογραφίες αγκαλιά με τον Άγιο Βασίλη και -αυτό μας πονά πραγματικά- ούτε υπέροχες θεατρικές παραστάσεις. Αυτές που βάζεις τα καλά σου για να πας και που περιμένεις στο τέλος έξω από το καμαρίνι του πρωταγωνιστή για ένα αυτόγραφο. Για πολλά παιδιά τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα έχουν ούτε τους αγαπημένους ανθρώπους στη ζωή τους: Την γιαγιά και τον παππού. Κάποια από αυτά τα παιδιά μάλιστα, δεν θα τους έχουν ούτε τα επόμενα Χριστούγεννα…

Πολλά θα λείψουν στα παιδιά τα φετινά Χριστούγεννα –και σε εμάς, βέβαια, μαζί τους. Όμως στα πραγματικά τυχερά παιδιά ξέρετε τι δεν θα λείψει; Η αγάπη! Γιατί η αγάπη δεν κινδυνεύει από κανέναν κορωνοϊό και είναι αυτή, τελικά, το μόνο που χρειαζόμαστε για να γίνουν τα φετινά Χριστούγεννα αξέχαστα. Αν είστε γονείς, σίγουρα θα συμφωνείτε!

Με αυτή την αγάπη για οδηγό, λοιπόν, ένας νέος μπαμπάς πέρασε όλη την περασμένη εβδομάδα κάνοντας τα δικά του μαγικά, για να κάνει αξέχαστα για τα παιδιά του τα φετινά Χριστούγεννα. Τι έκανε; Κάθε βράδυ της περασμένης εβδομάδας, έστρωνε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο δύο στρώματα, έναν για τον ίδιο και ένα για κάθε ένα από τα 6 (!) παιδιά του και κοιμόντουσαν εκεί!

Η σύζυγός του που δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία στο διαδίκτυο γράφει:

«Δεν μπορώ να περιγράψω την γαλήνη και τη χαρά του να κοιμούνται τα παιδιά υπό τους ήχους της φωνής του πατέρα τους, διαβάζοντας χριστουγεννιάτικες ιστορίες και γελώντας μαζί.»

Όσο για το αποψινό βράδυ; Η οικογένεια σκοπεύει να κοιμηθεί σύσσωμη κάτω από το δέντρο, περιμένοντας βέβαια και τον ερχομό του Άγιου Βασίλη!

πηγή: LoveWhatMatters