Πώς είναι τα πρωινά πριν το σχολείο για μια μαμά με… δέκα παιδιά; (video)

Δεν ξεκίνησε καλά-καλά η σχολική χρονιά και για τους περισσότερους γονείς τα πρωινά πριν το σχολείο ξεκινούν με έναν μικρό (ή μεγαλύτερο) πανικό! Από τη στιγμή που θα χτυπήσει το ξυπνητήρι είναι λες και ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση πριν την έκρηξη μιας μεγάλης βόμβας. Και όταν τα παιδιά αρχίζουν την γκρίνια ότι δεν θέλουν να σηκωθούν, την αργοπορία μέχρι να φάνε, την αντίδραση για τα ρούχα που τους έχουμε βγάλει να φορέσουν… τότε νιώθουμε ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό!

Και αυτή είναι η ζωή για τον μέσο γονιό που μεγαλώνει ένα, δύο, τριά παιδιά. Φανταστείτε τώρα τι συμβαίνει στο σπίτι της Taina Licciardo-Toivola, η οποία μεγαλώνει ΔΕΚΑ παιδιά και δεν σταματά να μιλά για την καθημερινότητά της μέσα από το κανάλι της στο Youtube καθώς ή τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

Σε ένα από τα βίντεό της που παρακολούθησαν πάνω από 20 εκατομμύρια χρήστες, η Taina δείχνει την πρωινή της ρουτίνα με τα παιδιά:

…και σχολιάζει:

«Η πρωινή μου ρουτίνα με 10 παιδιά είναι σχετικά εύκολη. Με απλά πράγματα όλοι παίρνουν την αγάπη που χρειάζονται.

Η μεγαλύτερη από τα πιο μικρά παιδιά μας, κόρη, είναι τριών ετών σε αυτό το βίντεο. Εργάζεται σκληρά καθημερινά μιας και προσπαθεί να αποχωριστεί την πάνα της.

Τα μπιμπερό είναι κάτι που απολαμβάνουμε γιατί δεν χύνεται το γάλα. Κάναμε ακριβώς το ίδιο πράγμα και με τα άλλο 6 μεγαλύτερα παιδιά μας και όλα μεγάλωσαν φυσιολογικά και είναι χαρούμενη μικροί άνθρωποι.

Το βίντεο γυρίστηκε τον Ιούλιο, όταν έχουμε τη μεγαλύτερη μέρα στην Φινλανδία. Το φαινόμενο του «μεταμεσονύκτιου ήλιου». Γκουγκλάρετέ το.

Τα παιδιά μας ξυπνούν στις 5:30-5:50 π.μ. μόνα τους και αυτό είναι πραγματικά η πραγματική πρωινή μας ρουτίνα.

Ο μπαμπάς εργάζεται αργά το βράδυ και με βοηθά κάθε πρωί ώστε να είμαι η μαμά που πρέπει να είμαι.

Αγαπώ τα πρωινά μου!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα η πολύτεκνη μαμά έγινε και γιαγιά!

Διαβάστε ακόμα:

Τραγωδία στην Αρκαδία: Νεκρός 15χρονος μετά από βόλτα με ποδήλατα

Στρατιωτικοί γίνονται οδηγοί σχολικών λεωφορείων για μαθητές Ειδικής Αγωγής

«Να πάω κοντά τους»: Ραγίζει καρδιές η μαμά του 21χρονου Δημοσθένη που σκοτώθηκε 15 χρόνια μετά τον θετό αδερφό του