Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πώς να καθαρίσω τη μούχλα από το συρτάρι του πλυντηρίου;

Πώς να καθαρίσω τη μούχλα από το συρτάρι του πλυντηρίου;

καθαρισμός πλυντηρίουΠρόκειται για μια δύσκολη "αποστολή" καθαριότητας, αφού οι μικρές πτυχές στη θήκη του πλυντηρίου ρούχων δεν αφήνουν το χέρι μας να φτάσει στα σημεία όπου συσσωρεύεται το μεγαλύτερο μέρος της μούχλας. Αυτό συμβαίνει επειδή τα υπολείμματα του απορρυπαντικού διατηρούν την υγρασία, η οποία σε συνδυασμό με το ότι οι περισσότεροι αφήνουμε το συρτάρι κλειστό μετά την πλύση, προκαλεί την εμφάνιση της δυσάρεστης μούχλας.

Το μυστικό για πεντακάθαρο συρτάρι βρίσκεται στο ξύδι που συχνά μας "λύνει" τα χέρια όταν πρόκειται για ζητήματα καθαριότητας. Απλά, γεμίστε μια λεκάνη με χλιαρό νερό μέχρι τη μέση και προσθέστε μισό λίτρο λευκό ξύδι.  Έπειτα, αφαιρέστε τη θήκη και τοποθετήστε τη μέσα στη λεκάνη για 15-20 λεπτά. Αφού την αφήσετε να μουλιάσει, τρίψτε το εσωτερικό της με μια οδοντόβουρτσα που δεν χρησιμοποιείτε πια.

Extra-tip: Μετά από κάθε χρήση σκουπίστε με στεγνή πετσέτα ή με χαρτί κουζίνας για όσο το δυνατόν λιγότερη υγρασία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter