Πώς να ψωνίσετε παπούτσια στα παιδιά σας χωρίς να τα έχετε μαζί σας; Μία μαμά δίνει λύση!

Παραδεχθείτε το. Τα ψώνια είναι πάντα πιο εύκολα, όταν δεν έχετε μαζί τα παιδιά σας. Τι γίνεται όμως, όταν πρέπει να τους αγοράσετε ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια, αλλά εκείνα δεν είναι μαζί σας;

Μία μαμά από την Αυστραλία βρήκε μία έξυπνη λύση για να μπορεί να ψωνίζει παπούτσια στα παιδιά της, ακόμη και εν απουσία τους. Η ιδέα αυτή μπορεί, επίσης, να αποδειχθεί ιδαιτέρως χρήσιμη και τώρα εν μέσω κορωνοϊού, εάν δεν θέλετε να βρίσκονται τα παιδιά εκτεθειμένα σε χώρους με πολύ κόσμο ή να τους φοράτε μάσκα.

Τι έκανε, λοιπόν αυτή η μητέρα; Ζωγράφισε πάνω σε ένα χαρτόνι το περίγραμμα των πελμάτων των παιδιών της, τα έκοψε και τα έβαλε στην τσάντα της. Έτσι, όταν πηγαίνει στο κατάστημα για να τους αγοράσει παπούτσια, χρησιμοποιεί το χαρτόνι, ούτως ώστε να επιλέξει το σωστό νούμερο.

Η τακτική αυτή είναι ιδανική, όταν αγοράζετε καινούρια παιδικά παπούτσια και δεν είναι μόνο το μήκος που πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν, αλλά και το πλάτος του ποδιού.

Άμα τη αναρτήσει του στο Facebook, το post της Αυστραλής μητέρας έλαβε 3.000 και πλέον likes, από γονείς που βρήκαν θαυμάσια και εξαιρετικά πρακτική την ιδέα της

Κάποιοι μάλιστα, φαίνεται ότι ήδη έκαναν πράξη την έξυπνη αυτή μέθοδο, συμφωνώντας, ότι κάνει τα ψώνια πολύ πιο εύκολα.

Άλλοι πάλι, έκαναν και τις δικές τους προτάσεις, συστήνοντας να χρησιμοποιήσουν απλό χαρτί για το σχέδιο, αντί χαρτονιού, καθώς διπλώνεται και μπορεί να το βάλει κανείς και στην τσέπη του!