“Πώς θα γλιτώσουμε από τα τροχαία”: Δωρεάν σεμινάριο από το Infokids.gr και τον Ιαβέρη

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC), την τελευταία 10ετία, περισσότερα από 6.000 παιδιά έως 14 ετών, έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαίες συγκρούσεις. Η αναλογία στην Ελλάδα είναι πολύ χειρότερη. Μόνο το 2019 στους ελληνικούς δρόμους ξεψύχησαν 11 παιδιά! Κάτι που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν οι οδηγοί αυτοί ήταν πιο προσεκτικοί.

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, ώρα 12:00-2:00, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος – Αίθουσα Ιφιγένεια, ο κ. Τάσος Μαρκουΐζος-Ιαβέρης θα υποδεχτεί τους αναγνώστες του Infokids.gr σε ένα δωρεάν σεμινάριο, στο οποίο θα μιλήσουμε για την καλή (και κακή) οδική συμπεριφορά και ασφάλεια. Για τους γονείς που οφείλουν να αποτελούν υγιή πρότυπα οδηγών, αλλά και πεζών, για τα παιδιά τους που θα αποτελέσουν τη νέα γενιά οδηγών που μπορεί να είναι καλύτερη, αλλά και για το πώς θα επιστρέφουμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, κάθε απόγευμα στο σπίτι μας με ασφάλεια.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΔΩ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία της ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ.

Χορηγός επικοινωνίας:

Ιαβέρης Σ.Ο. Σ. (Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς)

Δωρεάν σεμινάριο οδικής ασφάλειας από το Infokids.gr και τον Ιαβέρη στον Ελληνικό Κόσμο (15/10)

Η Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς “Ιαβέρης” στοχεύει στην εκπαίδευση της Συνείδησης σε συνδυασμό με ανύψωση του επιπέδου αυτοεκτίμησης των ανθρώπων, ώστε αυτοί να συνεχίζουν να υπάρχουν στις οικογένειες τους και έτσι να μην κλείνουν για πάντα και άδικα τα σπίτια τους.

Με συγκλονιστικά δυνατό λόγο και με εικόνα από ταινίες-σποτ Οδικής Ασφάλειας, είναι σίγουρο ότι όλοι θα προβληματιστούν και θα ανησυχήσουν για θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να θεωρούσαν ασήμαντα, εύκολα ή ανώδυνα.

Περισσότερα από 50.000 άτομα παρακολουθούν κάθε χρόνο τα σεμινάρια και περισσότεροι από 1.000.000 συνάνθρωποί μας έχουν διαβάσει βιβλία Οδικής Συμπεριφοράς του Ιαβέρη.

Πώς θα συμμετέχω στο σεμινάριο

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ, απαιτείται ωστόσο να συμπληρώσετε αυτή τη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Χρήσιμο είναι στο σεμινάριο να συμμετέχουν και τα παιδιά σας, εφόσον βρίσκονται σε ηλικία που μπορούν να το παρακολουθήσουν. Στην περίπτωση αυτή επιλέξτε τον αντίστοιχο αριθμό ατόμων στη φόρμα.

Συμπληρώνοντας την παραπάνω φόρμα έχετε εγγραφεί επιτυχώς και δεν θα λάβετε άλλο email επιβεβαίωσης από εμάς.

ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΈΝΑ ΚΡΑΝΟΣ

Με τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο μπαίνετε στην κλήρωση για ένα μεγάλο δώρο!

Τα καταστήματα Toys Center προσφέρουν σε έναν τυχερό αναγνώστη που θα συμμετάσχει στο σεμινάριο “Πώς θα γλιτώσουμε από τα τροχαία” κατόπιν κληρώσεως ένα ποδήλατο και ένα κράνος.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την έναρξη του σεμιναρίου, για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε εγκαίρως.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να παραβρεθείτε, παρακαλούμε ειδοποιήστε μας εγκαίρως, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και μπορεί η θέση σας να δοθεί σε κάποιον άλλον ενδιαφερόμενο.

Η χρήση μάσκας στον κλειστό χώρο του σεμιναρίου ΔΕΝ είναι υποχρεωτική αλλά ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ.

 

Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος: Πειραιώς 254, 177 78 Ταύρος.