Αρχική Νέα Πού βρίσκεται η μεγαλύτερη υποβρύχια ελληνική σημαία;

Πού βρίσκεται η μεγαλύτερη υποβρύχια ελληνική σημαία;

Η μεγαλύτερη υποβρύχια ελληνική σημαία κόσμησε το Σάββατο 6 Ιανουαρίου το βυθό του Καστελλόριζου. Είναι τοποθετημένη σε βάθος  ενός μέτρου από την επιφάνεια της θάλασσας και το όλο εγχείρημα υλοποιήθηκε από τους άνδρες της Ομάδας Καταδρομών, μαζί με βατραχανθρώπους του Λιμενικού.

Η ελληνική σημαία, 20 περίπου τετραγωνικών μέτρων, ποντίστηκε στο πλαίσιο της γιορτής των Θεοφανείων.  Σε βάθος περίπου 1 μέτρου από την επιφάνεια της θάλασσας, με σφραγισμένα μπιτόνια και βαρίδια κατάφεραν να παραμείνει επί ώρες αναπτυγμένη η γαλανόλευκη.

Με την εν λόγω κίνησή τους, καταδρομείς και Λιμενικοί θέλεησαν να στείλουν το δικό τους ξεκάθαρο μήνυμα, υπενθυμίζοντας ότι οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και εγρήγορση για την υπεράσπιση των ελληνικών εδαφών.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από το σημείο


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.