Τραγωδία στον Πύργο, όταν βρέφος πέθανε από εγκεφαλοπάθεια ένα τέταρτο μετά τη γέννησή του. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης οι γονείς κατέρρευσαν.
Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί το νεαρό ζευγάρι στον Πύργο, που λίγα λεπτά αφότου ήρθε στον κόσμο το παιδί τους, έμαθε πως το βρέφος ήταν νεκρό.
Πηγές από το περιβάλλον του νοσοκομείου τόνισαν πως ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε πολύ σοβαρή εγκεφαλοπάθεια, την οποία δυστυχώς δεν είχε αντιληφθεί η οικογένεια, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, θα είχε διαγνωστεί εάν η νεαρή μητέρα είχε υποβληθεί σε ένα υπερηχογράφημα.
Η γυναίκα που κυοφορούσε το παιδί, το οποίο πέθανε 15 λεπτά μετά τη γέννησή του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, και πιο συγκεκριμένα, στη Μαιευτική Κλινική του ιδρύματος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, με φρικτούς πόνους, και κρίθηκε αναγκαίο να γίνει καισαρική τομή για να γεννήσει.
Πηγή: patrisnews.com
Διαβάστε επίσης
«Μην το χρησιμοποιήσετε»: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί ποτήρι
Ενθάρρυνση φαντασίας: Τρόποι για να να ενισχύσετε τη δημιουργικότητα των παιδιών
