Ρόδος: 52χρονος βίασε 6χρονη σε τουαλέτα έναντι αμοιβής

Την πόρτα της Ανακρίτριας Υπηρεσίας, για να απολογηθεί, θα περάσει την ερχόμενη Δευτέρα (13-8), ένας 52χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Αλβανίας) που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου έναντι αμοιβής και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκαναν στις αρμόδιες διωκτικές αρχές οι γονείς ενός 6χρονου κοριτσιού σε βάρος του 52χρονου, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 52χρονος, που ζει στην ίδια πολυκατοικία με την οικογένεια του κοριτσιού, φέρεται στα μέσα Μαΐου 2018 να έπεισε δίνοντας ένα μικρό δώρο στο κοριτσάκι να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, όπου και φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του. Συγκεκριμένα, της προσέφερε μία καρφίτσα και της ζήτησε να τον ακολουθήσει στο διαμέρισμά του, όπου – όπως καταγγέλλουν οι γονείς – οδήγησε την κόρη τους στην τουαλέτα, έκλεισε με την πλάτη του την πόρτα, για να μην μπορέσει η μικρή να διαφύγει και ασέλγησε εις βάρος της.  Το 6χρονο κορίτσι εκμυστηρεύτηκε στην μεγαλύτερη αδερφή του όσα συνέβησαν, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τους γονείς τους.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος, που είναι πατέρας δύο αγοριών, φέρεται να είχε επιχειρήσει άλλη μία φορά να παρασύρει το ανήλικο παιδί για τον ίδιο λόγο , χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ο πατέρας της 6χρονης ζήτησε την απομάκρυνση του 52χρονου από την πολυκατοικία, ενώ κατήγγειλε επίσης, ότι ο 52χρονος καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τι μπορεί να υποκρύπτει η καταγγελία που έγινε εις βάρος του.