Αρχική Νέα Ρόδος: Σοκάρουν οι καταγγελίες για καθηγήτρια που έβγαζε τα φρύδια μαθητών και τους έδενε σε καρέκλες

Ρόδος: Σοκάρουν οι καταγγελίες για καθηγήτρια που έβγαζε τα φρύδια μαθητών και τους έδενε σε καρέκλες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται πειθαρχική έρευνα για τη διαπίστωση ενδεχόμενων παραβάσεων του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα από καθηγήτρια Γυμνασίου στη δυτική πλευρά της Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα διενεργείται αρμοδίως από επιτελή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κατόπιν αναφορών γονέων, που καταγγέλλουν τη μεσήλικα εκπαιδευτικό για αναξιοπρεπή και απρεπή συμπεριφορά έναντι μαθητών της Γ' τάξης του Γυμνασίου.

Η καθηγήτρια καταγγέλθηκε ότι χρησιμοποίησε διάφορες ανορθόδοξες μεθόδους τιμωρίας των μαθητών της. Όπως διαβάζουμε στη dimokratiki.gr φέρεται να έβγαλε τα φρύδια δύο παιδιών με τσιμπιδάκι, ενώ σε άλλη περίπτωση να έδεσε τα χέρια μαθητών πίσω από τις καρέκλες μέσα στην τάξη.

Η διεύθυνση του σχολείου όταν πληροφορήθηκε τη συμπεριφορά της καθηγήτριας προέβη σε σχετική έρευνα, ενώ απευθύνθηκε με τη σειρά της στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου. Ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης φέρεται να έχει επιληφθεί προσωπικά της υποθέσεως.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter