Ρούλα Πισπιρίγκου από τις φυλακές: Απειλεί τον Μάνο με μηνύσεις – Ζήτησε φωτογραφίες των παιδιών της

Ρούλα Πισπιρίγκου από τις φυλακές: Απειλεί τον Μάνο με μηνύσεις - Ζήτησε φωτογραφίες των παιδιών της

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση πέρασε τις ημέρες του Πάσχα στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο. Ο ίδιος μίλησε νωρίτερα σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, λέγοντας πως ακόμα πιο δύσκολη μέρα ήταν η χθεσινή, γιορτή του Αγ. Γεωργίου, οπότε θα γιόρταζε και η αδικοχαμένη κόρη της Τζωρτζίνα.

Ο δικηγόρος επιβεβαίωσε, ότι την Κυριακή του Πάσχα την κατηγορούμενη στη φυλακή επισκέφθηκαν η μητέρα και η αδερφή της. Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, έπειτα από 15 ημέρες εκεί, ζήτησε και τις φωτογραφίες των νεκρών παιδιών της.

“Η Ρούλα επιμένει στην αθωότητά της και θεωρεί ότι αντιστρέφεται η κατάσταση”

Αναφορικά με την πορεία της υπόθεσης, ο κ. Παπαδόπουλος είπε, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει, ότι είναι αθώα και ευελπιστεί να ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εναντίον της. Εξάλλου, τεχνικοί σύμβουλοι έχουν αναλάβει να ετοιμάσουν εκθέσεις αναφορικά με το αίτημα αποφυλάκισης. «Μας ενδιαφέρει να αποδείξουμε ότι η κεταμίνη δεν δόθηκε από την κατηγορούμενη», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε και στο γονιδιακό τεστ που μπορεί να δείξει κάποια “κρυφή” προδιάθεση. Συγκεκριμένα, η 33χρονη είχε δώσει εντολή για τη διενέργεια μιας ακόμα λεπτομερούς εξέτασης, κατόπιν προτροπής εξειδικευμένου γενετιστή. Σε επικοινωνία που είχαν, πριν την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της, ενημερώθηκε για ένα ακόμα γενετικό τεστ, το οποίο μπορεί να «δείξει» εάν υπάρχει πρόβλημα κατά τη στιγμή της σύλληψης. «Να το κάνουμε» ήταν η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου. ‘Οταν όμως πληροφορήθηκε πως πρόκειται για μια ιδιαίτερα κοστοβάρα εξέταση -περί των 700 ευρώ –, προς στιγμήν αναθεώρησε, λόγω οικονομικής στενότητας. Ακολούθως έδωσε τη συγκατάθεση της να προχωρήσει η διαδικασία.

“Ο οριστική ρήξη Ρούλας-Μάνου οδηγεί στη λύση του θανάσιμου γρίφου” λένε οι αστυνομικοί

Ως προς τον έλεγχο της πατρότητας, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως, «υπάρχει δυσαρέσκεια από την πλευρά της 33χρονης, για το τεστ πατρότητας. Και οι δύο γονείς είχαν πάει να υποβληθούν σε γονιδιακό έλεγχο και τότε ο Μάνος Δασκαλάκης δεν φαινόταν να είχε αμφιβολίες τότε για την πατρότητα, αυτό ίσως θα έπρεπε εάν ήταν αλήθεια, να τον απασχολήσει νωρίτερα. Το ζευγάρι δεν έχει επαφές πλέον, δεν έχουν καλές σχέσεις. Από την πρώτη στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου, αρνείται τις κατηγορίες και δεν έχει επιρρίψει καμία ευθύνη στον Μάνο Δασκαλάκη. Δεν είχε την ηθική και συναισθηματική στήριξη από τον ίδιο».

Πάντως, συμπλήρωσε ο κ. Παπαδόπουλος, «Θα καταθέσουμε μήνυση εάν προσφύγει σε τεστ πατρότητας ο Μάνος Δασκαλάκης», αποκάλυψε ο κ. Παπαδόπουλος. Πάντως, πρόσθεσε, στο μεταξύ τους σχέση βρίσκονται σε ρήξη.

Το τηλεφώνημα στη Ρούλα Κηπουρού

«Δεν έχω απάντηση για το εάν είναι η ίδια στο παραπλανητικό τηλεφώνημα, είναι κάτι που θα το συζητήσω μαζί της τις προσεχείς ημέρες. Δεν προκύπτει από κάπου ότι είναι έμμεση παραδοχή της κατηγορίας. Θα το χαρακτήριζα ως αφελή και εφηβική συμπεριφορά εάν ήταν εκείνη στο τηλεφώνημα. Προς το παρόν αυτό το τηλεφώνημα δεν είναι μέρος της δικογραφίας», τόνισε σχετικά με το άγνωστο τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο Ρούλα Κηπουρού.

Τέλος, στο ερώτημα αν σκέφτηκε ποτέ να παραιτηθεί, ο ίδιος απάντησε: «Δεν σκέφτηκα ούτε μία φορά να παραιτηθώ από την υπόθεση. Βρίσκομαι στη μέση γιατί αυτά που λέει και αυτά που ακούγονται ούτε επιβεβαιώνονται αλλά ούτε διαψεύδονται. Όσο αφορά στις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, εστάλησαν 27 διαφημίσεις στον υπολογιστή της, τις οποίες δεν άνοιξε ποτέ».

Διαβάστε ακόμα:

Μαγιορκίνης: “Περιμένουμε κρούσματα ηπατίτιδας στην Ελλάδα με το 5% – 10% να είναι σοβαρά περιστατικά”

Τουλάχιστον ένα παιδί έχει πεθάνει από οξεία ηπατίτιδα

Θλίψη στον Βόλο: “Έσβησε” μια 17χρονη αθλήτρια και μαχήτρια της ζωής