Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Τα παιδιά τους έκλεψαν την παράσταση ως παρανυφάκια (φωτός)

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες βράδυ, σε μια παραμυθένια τελετή, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ύστερα από 13 χρόνια συμβίωσης. Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην οικία των κουμπάρων του ζεύγους, Βαρδή και Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Όπως είχε αποκαλύψει το ζευγάρι μερικές ημέρες πριν από το γάμο, τα τέσσερα παιδιά τους ήταν τα παρανυφάκια και όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψαν την παράσταση! Ο Σάκης Ρουβάς τήρησε το έθιμο που θέλει τον γαμπρό να περιμένει τη νύφη στην εκκλησία, έχοντας στο πλευρό του τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του και τον μικρό Απόλλωνα στην αγκαλιά του.

Μετά την τελετή ακολούθησε η καθιερωμένη γαμήλια δεξίωση, όπου το ζεύγος εισήλθε στο χώρο υπό τη συνοδεία Κερκυραίων κανταδόρων, οι οποίοι ντυμένοι με παραδοσιακές στολές του νησιού τραγούδησαν για το γάμο. Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο Σάκης, η Κάτια και τα παιδιά τους βρέθηκαν στη σκηνή και χόρεψαν όλοι μαζί!

Ο γαμπρός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω αναμνηστική φωτογραφία της ευτυχισμένης οικογένειας με τους κουμπάρους, ενώ στιγμιότυπα από τη λαμπερή βραδιά δημοσίευσαν και μερικοί από τους καλεσμένους.