Σάλος στη Ρόδο: Προπονήτρια Τζούντο χαστουκίζει κατ΄ επανάληψη 9χρονο μπροστά στα άλλα παιδιά

Σάλος στη Ρόδο: Προπονήτρια Τζούντο χαστουκίζει κατ΄επανάληψη 9χρονο μπροστά στα άλλα παιδιά

Χαμός έχει προκληθεί στη Ρόδο μετά την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας για προπονήτρια τζούντο που κατά τη διάρκεια της προπόνησης χαστούκισε 9χρονο αθλητή ενώπιον των υπόλοιπων συναθλητών.

Τι συνέβη και η προπονήτρια χαστούκισε τον 9χρονο

Σε δημοσίευμα του protiekdosi.news αναφέρεται αναλυτικά το συμβάν που έχει εξοργίσει τους γονείς.

Αναλυτικά η καταγγελία:

«Μέσα στην τρελή χαρά ήταν ένας εννιάχρονος μαθητής του δημοτικού, όταν η οικογένειά του τον έγραψε σε μια σχολή τζούντο που λειτουργεί στην πόλη. Του άρεσε πολύ που του δινόταν η ευκαιρία ν’ ασχοληθεί με το αγαπημένο του σπορ.

Παρόλα αυτά η χαρά του δεν κράτησε πολύ κι αυτό γιατί η δασκάλα του τζούντο τον χαστούκιζε κατ’ επανάληψη, αρκετές φορές μάλιστα μπροστά στ’ άλλα παιδιά …

Τις πρώτες φορές ο μικρός δε μίλησε σε κανέναν. Αισθανόταν ντροπή απέναντι στους συναθλητές του. Όταν όμως η κυρία αυτή συνέχισε να τον χαστουκίζει, το παιδί ένιωθε πια τόσο άσχημα, που και μίλησε με την οικογένειά του αλλά και εξέφρασε την επιθυμία να μη συνεχίσει να πηγαίνει στη σχολή τζούντο πια.

Και ερωτώ: γιατί κυρία μου χαστουκίζατε ένα εννιάχρονο παιδί;

Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να χειροδικείτε στα παιδιά μας ή στα εγγόνια μας;

Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να τα απομακρύνετε από τον αθλητισμό σε τέτοιο βαθμό που καταλήγουν να τον μισούν;

Τι να τα κάνω τα πτυχία σας ή τα μεταπτυχιακά όταν δε μπορείτε να διαχειριστείτε τα όποια θέματα έχετε και ξεσπάτε σε ένα εννιάχρονο παιδάκι;

Τι να τις κάνω τις διακρίσεις σας και τα μετάλλιά σας;

Ορισμένοι από εσάς, ευτυχώς είστε λίγοι, μάθατε ίσως παραπάνω γράμματα και ίσως εξελίξατε τη ζωή σας, αλλά ξεχάσατε να παραμείνετε άνθρωποι …

Ντροπή σας!!! Σκίστε τα πτυχία σας και γυρίστε το χρόνο πίσω. Να πάτε στο χωριό σας να ασχοληθείτε με κάτι άλλο, όχι όμως με τον ψυχισμό των παιδιών.

Των παιδιών μας που σας εμπιστευτήκαμε …

Λυπάμαι πραγματικά που συμβαίνουν αυτά στο κοσμοπολίτικο νησί μας.
Θα παρακαλούσα να μεριμνήσουν οι υπεύθυνοι. Καταγγέλλω τη βία παντού και ειδικά σε παιδιά».

Η απάντηση της σχολής Τζούντο για το χαστούκι

Σύμφωνα με το protiekdosi.news, η σχολή δίνει τώρα μία νέα διάσταση, για το τι συνέβη. Σύμφωνα με αυτή, ο μαθητής έπαθε υπερκινητικό σοκ και για το λόγο αυτό, η δασκάλα τον «άγγιξε στο μάγουλο» και δεν τον χτύπησε.

«Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε την καταγγελία που έγινε και αφορούσε μαθητή της σχολής μας. Τα πράγματά όμως δεν γίνανε έτσι και όσα παρουσίασε η επιστολή της οικογένειας δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Μέχρι και σήμερα η οικογένεια αρνείται ότι έδωσε στην δημοσιότητα αυτή την επιστολή. Άρα καλείται ο διαχειριστής της ομάδας … να επανορθώσει, καθώς και να αποκαλύψει το γνήσιο της επιστολής αυτής που αναδημοσιεύτηκε από την ομάδα του στα ΜΜΕ.

Πράγματι στην σχολή μας κάνει προπόνηση ο εν λόγω εννιάχρονος μαθητής από το 2019. Κατά την διάρκεια προπόνησης, με δασκάλα πρωταθλήτρια, με ειδικότητα στα παιδιά,  ο εννιάχρονος μαθητής μας έπαθε υπερκινητικό σοκ. Η αντίδραση της δασκάλας του ήταν άμεση και μέχρι να περάσει το επεισόδιο βρισκόταν δίπλα του.  Μάλιστα στην προσπάθεια της να τον συνεφέρει δεν έχασε στιγμή την δύναμη αλλά και το κουράγιο της.

Απομάκρυνε τους υπόλοιπους μαθητές. Μοναδική της μέριμνά ήταν να επαναφέρει τον μαθητή. Αν ο συντάκτης της επιστολής αυτής που δημοσίευσε στην ομάδα … ,  θεωρεί ότι η δασκάλα χτύπησε έναν μαθητή, σε υπερκινητικό σοκ, χαστουκίζοντας τον, κάνει τεράστιο λάθος.

Η δασκάλα η οποία τονίζουμε είναι πρωταθλήτρια, με εμπειρία στα παιδιά, τον άγγιξε στο μάγουλο, όχι με χτύπημα, αλλά για να τον συνεφέρει. Στην αίθουσα υπήρχαν μάρτυρες στο περιστατικό αλλά και γιατρός. Όλοι δώσανε συγχαρητήρια στην δασκάλα για την ψυχραιμία της αλλά κυρίως για τον τρόπο που χειρίστηκε το περιστατικό.

Άμεσα ενημερώσαμε την οικογένεια του, η οποία μας ομολόγησε ότι γνώριζε ότι ο γιος τους πάθαινε αυτές τις κρίσεις. Χωρίς να μας έχει σαν σχολή ενημερώσει. Ο Μαθητής χρήζει ιδιαιτέρας μεταχείρισης στην σχολή μας ακόμα και σήμερα.

Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια

Διαβάστε επίσης:

“H Κέλλυ έγινε άγγελος στον ουρανό… Ίσως πήγε σε έναν καλύτερο κόσμο”: Ραγίζει καρδιές το ευχαριστώ της οικογένειας

Το βλέμμα μίας «κλεμμένης» παιδικής ηλικίας που σφίγγει το στομάχι

Έκκληση παιδιάτρου για τα κρούσματα στα παιδιά: “Πρέπει να σταματήσουν τα πάρτι. Γονείς, προσοχή”