Σάλος στην Πάτρα: Πα-τέρας ξυλοκόπησε την 8χρονη κόρη του και της έσπασε το χέρι

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop, μία μητέρα μήνυση τον πρώη σύζυγό της, διότι σύμφωνα με το περιεχόμενο της μήνυσης που κατατέθηκε χθες στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας, η 8χρονη κόρη της ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της.

Πώς ο πατέρας ξυλοκόπησε την κόρη του

Ο τελευταίος είχε το κοριτσάκι κάποιες ώρες της Κυριακής στο σπίτι του και άκουγαν μουσική. Κάποια στιγμή, -για άγνωστο λόγο, ο πατέρας άρχισε να κλοτσάει την κόρη του και για να προφυλαχθεί η 8χρονη πρόταξε τα χέρια της. Μια κλοτσιά βρήκε το χέρι της μικρής και υπέστη κάταγμα του μικρού της δακτύλου!

Μετά το επεισόδιο, ο πατέρας οδήγησε τη μικρή στην οικία της μητέρας, η οποία διαπίστωσε ότι η 8χρονη ήταν τρομαγμένη και κακοποιημένη. Ο πατέρας δικαιολογήθηκε ότι η μικρή ήταν απείθαρχη και έφυγε.

Η κοπελίτσα, βέβαια, έχρηζε ιατρικής φροντίδας και η μητέρα της –πάντα σύμφωνα με την μήνυση– τη μετέφερε στο Καραμανδάνειο, όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη μικρή και τοποθετήθηκε γύψος στο χέρι της.

Το νοσοκομείο δεν ενημέρωση την αστυνομία

Εκείνες τις στιγμές δεν ενημερώθηκε από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας η Αστυνομία. Η μητέρα επέστρεψε με το παιδί στο σπίτι και χθες το πρωί κίνησε τις διαδικασίες προκειμένου να καταγγείλει την κακοποίηση της 8χρονης κορούλας της. Αρχικά ενημερώθηκε η εισαγγελέας Ανηλίκων κυρία Μαγκλάρα και στη συνέχεια η μητέρα μετέβη στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα, όπου και υπέβαλε μήνυση κατά του πρώην συζύγου της.

Διαβάστε επίσης:

Φτιάχνουμε ένα λαχταριστό δροσερό Yogurtcake που θα λατρέψουν τα παιδιά

Οι νταντάδες της Μυκόνου: Να γιατί οι οικογένειες από όλο τον κόσμο επιλέγουν το φοβερό αυτό νησί!

O Γιάννης Παπαμιχαήλ έγινε 53 και ανέβασε φωτογραφία από τα πρώτα του γενέθλια με την Αλίκη Βουγιουκλάκη