Σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής τα ραντεβού της καθηγήτριας με τον 13χρονο – Σχεδίαζε και ταξίδι στο εξωτερικό

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την 36χρονη καθηγήτρια από τη Ν. Ερυθραία που ομολόγησε τελικά στην αστυνομία το γεγονός ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον 13χρονο μαθητή της.

Η οικογένεια του μαθητή παραμένει σε κατάσταση σοκ από το γεγονός ότι η νέα γυναίκα και μητέρα ενός ανήλικου παιδιού που μπαινόβγαινε σχεδόν καθημερινά στο σπίτι τους αποπλάνησε κατά τέτοιον τρόπο το μαθητή της Β’ Γυμνασίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 36χρονη είχε πείσει τον μαθητή, ότι με την ενηλικίωσή του θα ζούσαν μαζί. Μάλιστα, προκειμένου να τον συναντά με άνεση, η ίδια έκλεινε δωμάτια σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, κυρίως μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, ενώ συναντήσεις λάμβαναν χώρα και στο αυτοκίνητό της. Εντύπωση προκαλεί, ότι κανένα ξενοδοχείο δεν κατήγγειλε στις Αρχές την παρουσία ανηλίκου στις εγκαταστάσεις. Το παιδί πάντως κατέφθανε εκεί με το ποδήλατό του.

Η γυναίκα ήταν και δασκάλα χορού και βοηθούσε το παιδί σε αυτό του χόμπι.

Διαβάστε ακόμα: Αυτή είναι η 36χρονη φιλόλογος που κατηγορείται για αποπλάνηση μαθητή της

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως παρόλο που οι γονείς του παιδιού ζήτησαν από την γυναίκα να απομακρυνθεί από αυτό, εκείνη επικοινώνησε ξανά μαζί του, με τις καταγγελίες, με μήνυμα στο οποίο έγραφε: «Σε σκέφτομαι πολύ. Μου λείπεις. Θέλω πολύ να σε συναντήσω. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ».

Από πλευράς αστυνομίας, πάντως, θα ζητηθεί η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της φιλολόγου, για να διερευνηθεί αν υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση, εν

Διαβάστε ακόμα: Ζητά συγγνώμη η φιλόλογος για την αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή της – Η ανακοίνωση του δικηγόρου της