Αυτή είναι η 35χρονη φιλόλογος, μητέρα ενός παιδιού, που κατηγορείται για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση αποπλάνησης 13χρονου μαθητή από την 36χρονη φιλόλογο που του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα και είχε ερωτικές σχέσεις με τον ανήλικο στο σπίτι του αλλά και σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι η φιλόλογος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού και ήταν εδώ και καιρό σε διάσταση με τον σύζυγό της.

Το σκηνικό της αποπλάνησης

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η φιλόλογος άρχισε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον μαθητή σχολείου της Αθήνας από τις αρχές του 2020, ενώ στη συνέχεια άρχισε να τον προσεγγίζει ερωτικά όπως είπε ο 13χρονος σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Η 35χρονη φιλόλογος είναι απο τη Νέα Ερυθραία. Όπως αναφέρει, η καθηγήτρια δεν «έβλεπε» τον 13χρονο ως ένα παιδί και μαθητή της Β’ Γυμνασίου, αλλά ως ένα ώριμο άνδρα που θα μπορούσε να ζήσει μαζί του.

Οι ροζ φωτογραφίες που προδώσαν τη σχέση

«Της είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Μόλις είδα τις φωτογραφίες στον υπολογιστή του γιού μου έπεσα από τα σύννεφα», είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του 13χρονου μαθητή σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr

H φιλόλογος σύμφωνα με το κατηγορητήριο δεν δίσταζε να αποτυπώνει σε φωτογραφίες τις παράνομες «ροζ» στιγμές τόσο μέσα στο αυτοκίνητο της, όσο σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής ακόμη και στο σπιτι του μικρού κατά διάρκεια των ιδιαίτερων μαθημάτων και να αποθηκεύει τα αρχεία στον υπολογιστή και το κινητό.

Η φιλόλογος είχε αναλάβει να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον ανήλικο από το περασμένο καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν γρήγορα σύναψε ερωτικές σχέσεις μαζί του. Μάλιστα ειδικός ψυχολόγος πήρε κατάθεση από τον 13χρονο μαθητή, ενώ η καθηγήτρια έχει κληθεί από τις δικαστικές αρχές για απολογία την ερχόμενη Δευτέρα.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης

Η φιλόλογος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή όπου και πήρε προθεσμία να απολογηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Ένταλμα σύλληψης δεν έχει εκδοθεί μέχρι στιγμής. Ο μικρός μαθητής έχει μιλήσει σε παιδοψυχολόγους της ΕΛΑΣ για το συμβάν και οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων είναι σε πλήρη εξέλιξη.

«Είμαι ερωτευμένη μαζί του», λέει η 35χρονη φιλόλογος

Πρόσωπα από το περιβάλλον της, την περιγράφουν ως άτομο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα ούτε σε προσωπικό, ούτε όμως και σε επαγγελματικό επίπεδο.