Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Σεμινάριο: Διαπαιδαγώγηση & Διαχείριση της Σεξουαλικότητας του παιδιού στις 8-9 και 15-16 Δεκεμβρίου

Σεμινάριο: Διαπαιδαγώγηση & Διαχείριση της Σεξουαλικότητας του παιδιού στις 8-9 και 15-16 Δεκεμβρίου

Η σεξουαλικότητα ενός παιδιού εκφράζεται με την όρεξη του να γνωρίσει τον κόσμο, μέσα από τις αισθήσεις. Έχει την περιέργεια να εξερευνήσει το σώμα του, να γνωρίσει το βιολογικό του φύλο, να αποκτήσει συμπεριφορές ανάλογες και να μάθει την λειτουργία του. Σταδιακά θα μπει στην εφηβεία με μεγαλύτερη ανάγκη για διακριτικότητα, απομόνωση και ανεξαρτησία.

Ως γονιός/τροφός ποια θα μπορούσε να είναι η συμπεριφορά σου απέναντί στο παιδί; Ποια φαντάζεσαι θα ήταν η πιο δύσκολη ερώτηση που θα μπορούσε να σου κάνει; Πώς θεωρείς ότι θα έπρεπε να απαντήσεις; Και ποια είναι η δική σου αντίληψη γύρω από την σεξουαλική υγεία και συμπεριφορά;

Αυτά και άλλα πολλά θα συζητηθούν και θα αναλυθούν σε ένα 2ήμερο βιωματικό σεμινάριο τα Σαββατοκύριακα 8 – 9 και 15 – 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα: 16:00-20:00 (Σάββατο) & 12:00-16:00 (Κυριακή).

Εισηγήτριες: Μαίρη Σακελλαρίου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Ψυχοθεραπεύτρια και Λυκομήτρου Λίνα, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης και σημειώσεις σχετικές. Το κόστος του διημέρου θα είναι στα 25 ευρώ. Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα 6972035175 / 6970617539 ή στο inbox του Θεραπεύοντας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς με παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, σε άτομα που ασχολούνται με την Ψυχική Υγεία, όπως και σε καθημερινούς ανθρώπους που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις πάνω στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση του παιδιού.

Διεύθυνση: Θηβών 413

Μάθετε περισσότερα εδώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter