Σεμινάριο: Διαπαιδαγώγηση & Διαχείριση της Σεξουαλικότητας του παιδιού στις 8-9 και 15-16 Δεκεμβρίου

Η σεξουαλικότητα ενός παιδιού εκφράζεται με την όρεξη του να γνωρίσει τον κόσμο, μέσα από τις αισθήσεις. Έχει την περιέργεια να εξερευνήσει το σώμα του, να γνωρίσει το βιολογικό του φύλο, να αποκτήσει συμπεριφορές ανάλογες και να μάθει την λειτουργία του. Σταδιακά θα μπει στην εφηβεία με μεγαλύτερη ανάγκη για διακριτικότητα, απομόνωση και ανεξαρτησία.

Ως γονιός/τροφός ποια θα μπορούσε να είναι η συμπεριφορά σου απέναντί στο παιδί; Ποια φαντάζεσαι θα ήταν η πιο δύσκολη ερώτηση που θα μπορούσε να σου κάνει; Πώς θεωρείς ότι θα έπρεπε να απαντήσεις; Και ποια είναι η δική σου αντίληψη γύρω από την σεξουαλική υγεία και συμπεριφορά;

Αυτά και άλλα πολλά θα συζητηθούν και θα αναλυθούν σε ένα 2ήμερο βιωματικό σεμινάριο τα Σαββατοκύριακα 8 – 9 και 15 – 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα: 16:00-20:00 (Σάββατο) & 12:00-16:00 (Κυριακή).

Εισηγήτριες: Μαίρη Σακελλαρίου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Ψυχοθεραπεύτρια και Λυκομήτρου Λίνα, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης και σημειώσεις σχετικές. Το κόστος του διημέρου θα είναι στα 25 ευρώ. Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα 6972035175 / 6970617539 ή στο inbox του Θεραπεύοντας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς με παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, σε άτομα που ασχολούνται με την Ψυχική Υγεία, όπως και σε καθημερινούς ανθρώπους που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις πάνω στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση του παιδιού.

Διεύθυνση: Θηβών 413

Μάθετε περισσότερα εδώ.