Το ένα παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας.
Ακόμα ένα περιστατικό βίας μεταξύ δυο αγοριών μόλις 12 χρόνων που έπαιζαν μπάλα στο προαύλιο ενός Δημοτικού σχολείου στη Σκιάθο.
Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους παρεξηγήθηκαν για ασήμαντη αιτία και ο ένας 12χρονος επιτέθηκε στον συνομήλικό του χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο προκαλώντας του τραύματα. Το τραυματισμένο παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ η μητέρα του δεν θέλησε να καταθέσει μήνυση.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που ενημερώθηκαν από τους γιατρούς σχημάτισαν δικογραφία για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης σε βάρος του 12χρονου “νταή” και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, καθώς τα αδικήματα σε βάρος ανήλικων διώκονται αυτεπαγγέλτως. Πάντως, ο ανήλικος δεν συνελήφθη λόγω της μικρής ηλικίας του.
Διαβάστε επίσης:
Εκκενώθηκε το Νοσοκομείο Παίδων: Πού μεταφέρονται τα παιδιά
Πώς να αντιμετωπίσετε την… απογοήτευση από το φύλο του μωρού
Πέννες ογκρατέν με τέσσερα τυριά: Σούπερ συνταγή και απίθανη γεύση!
