Σοκ: Η αντίδραση ενός πατέρα όταν μαθαίνει ότι θα αποκτήσει… 5ο παιδί!

“Αυτό μας έλειπε τώρα” ήταν η πρώτη αντίδραση ενός άντρα στη Μ. Βρετανία, όταν η σύζυγός του Emily αποκάλυψε, ότι θα γίνει για 5η φορά μπαμπάς!

Το βίντεο με όλη την αντίδρασή του δημοσίευσε στο TikTok η ίδια η γυναίκα του, η οποία είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο δωμάτιο. Όπως θα δείτε παρακάτω, η ίδια είχε κρύψει το τεστ κάτω από ένα βιβλίο και όταν ο σύζυγός της το σήκωσε… έπαθε σοκ!

Δείτε το βίντεο:
@maverickmotherHusbands reaction is priceless 🤣 I can confirm he has got over the shock & very happy #pregnancyannouncement #funny #ohno#pregnant #maverickmother

♬ Oh No – Kreepa

“Ωχ όχι!” αναφωνεί. “Είναι αληθινό;” συνεχίζει και η απελπισία διαγράφεται στο πρόσωπό του. Δείχνει έτοιμος να καταρρεύσει. “Αυτό μας έλειπε τώρα”, συνεχίζει και αναρωτιέται… πού θα το βάλουν!

Σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει το κλίμα, ο άντρας λέει αστειευόμενος “Ποιανού είναι;;”

Ωστόσο, σύντομα αρχίζει να συνειδητοποιεί την κατάσταση. Παίρνει στην αγκαλιά του την γυναίκα του και της λέει “Έλα εδώ! Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά!”

Στην ανάρτηση η γυναίκα γράφει, ότι όταν πλέον συνήλθε από το σοκ, ο σύζυγος χάρηκε πάρα πολύ με τα νέα του 5ου παιδιού! (Ή τουλάχιστον… έτσι έδειξε!)

Διαβάστε ακόμα:

Τι ισχύει τελικά για το εθελοντικό πρόγραμμα αγκαλιάς για εγκαταλελειμμένα βρέφη στα ελληνικά νοσοκομεία

“Η 7χρονη Αναστασία με παρακίνησε να γίνω εθελόντρια δότρια μυελού των οστών”

«Μια μπάλα για όλους»: Η παιδική παράσταση βασισμένη στην καμπάνια A Ball For All έρχεται στο Θέατρο Αυλαία (από 17/10)