Σοκ στη Καλογρέζα – Μπαμπάς κλείδωσε τον γιο του έξω από το μπαλκόνι για να τον τιμωρήσει

Η απαράδεκτη τιμωρία που διάλεξε ένας πατέρας για να παραδειγματίσει τον 11χρονο γιο του, χθες το μεσημέρι, έγινε η αιτία για να καλέσουν άμεσα οι γείτονες την Αστυνομία σε μια προσπάθεια να “σώσουν” το παιδί που είχε πανικοβληθεί.

Όλα έγιναν χθες στην ευρύτερη περιοχή της Καλογρέζας, όταν ένας μπαμπάς αποφάσισε να κλειδώσει τον 11χρονο γιο του για 45 περίπου λεπτά στο μπαλκόνι, ώστε να του “βάλει μυαλό”.  Το παιδί τρομοκρατήθηκε και, όπως αναφέρει το Protothema.gr, άρχισε να φωνάζει και να εκλιπαρεί σπαρακτικά για να αλλάξει γνώμη στο μπαμπά του.

Με σπαρακτικές φωνές εκλιπαρούσε τους γονείς του να ανοίξουν την πόρτα, με την μητέρα του να προσπαθεί να πείσει τον πατέρα που, όμως, ήταν ανένδοτος, επιμένοντας σε αυτόν τον…παραδειγματικό τρόπο τιμωρίας.

Κλείδωσε και τη γυναίκα του στο μπαλκόνι επειδή προσπάθησε να τον μεταπείσει!

Μάλιστα, έπειτα από μερικά λεπτά, αποφασισμένος να μην ενδώσει στα παρακάλια του γιου του και της μητέρας του, κλείδωσε και την ίδια στο μπαλκόνι, αναφέρει χαρακτηριστικά το Protothema.gr.

Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία και, έπειτα από λίγη ώρα, έφτασε στο σημείο ένα περιπολικό του Α.Τ. Φιλαδέλφειας, ενώ ειδοποιήθηκε και το «Χαμόγελο του Παιδιού». Οι δυο αστυνομικοί που επέβαιναν στο περιπολικό προχώρησαν σε καταγραφή του συμβάντος και… επέπληξαν τον νταή γονέα, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι οδηγός σε σχολικό λεωφορείο, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν στη σύλληψή του, καθότι δεν υποβλήθηκε εναντίον του μήνυση από τη σύζυγό του ή από κάποιο τρίτο πρόσωπο.