Σοκ στην Αττική: Μέθυσαν και βίασαν δυο 15χρονες ξαδέρφες – Το σκηνικό της φρίκης – Η σύλληψη

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε πριν λίγες μέρες στην Αττική όταν δυο 15χρονες ξαδέρφες έπεσαν θύματα βιασμού και ασέλγειας από 3 άνδρες που αφού τις μέθυσαν, τις οδήγησαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής και τις βίασαν σύμφωνα με το protothema.gr.

Η υπόθεση που έφτασε στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, κινητοποίησε τους αξιωματικούς που έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εντοπιστούν έγκαιρα οι δράστες πριν εκμεταλλευτούν και άλλα ανήλικα κορίτσια για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους.

Το σκηνικό του τρόμου της 3ης Μαρτίου

Δυο αδέρφια 19 και 24 ετών μαζί με ένα τρίτο πρόσωπο παρέσυραν τις 15χρονες ις μέθυσαν και στη συνέχεια με τη χρήση βίας, βίασαν τη μια και ασέλγησαν στην άλλη.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της 3ης Μαρτίου με τις κοπέλες να βρίσκονται σε πλατεία στο Ίλιον. Ο δυο δράστες, τα αδέρφια, που τις γνώριζαν, τις πλησίασαν και τους πρόσφεραν αλκοόλ. Τα κορίτσια, ανυποψίαστα κατανάλωσαν και λίγη ώρα αργότερα, ευρισκόμενες υπό την επήρεια μέθης, οδηγήθηκαν από τους δράστες – και τον τρίτο συνεργό τους – σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής αναφέρει το protothema.gr.

Τα κοριτσάκια, σε άθλια κατασταση, επέστρεψαν σπίτι τους, ενημέρωσαν με κλάματα τους γονείς τους και στη συνέχεια μετεφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων, όπου οι γιατροί πιστοποίησαν τα σημάδια της σεξουαλικης κακοποίησης.

Σημειώνεται πως ο ένας εκ, των δραστών είναι παλιός γνώριμος των Αρχών και δίνει παρών στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, καθώς είχε εμπλακεί σε κλοπές.